Μήπως έφτασε η ώρα να ΕΛΘΕΙ στις Αίθουσες των δικαστηρίων της Λαμίας το ΣΚΑΝΔΑΛΟ «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ» για να σωθούν έστω και αργά οι 16.000 Συνεταίροι που έχουν γίνει μαλλιά κουβάρια από τη Συμμορία των Κολλητών;


Αγαπητοί φίλες & φίλοι

Αγαπητά 16.000 θύματα της πρώην  Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας

Μήπως έφτασε η ώρα να ΕΛΘΕΙ στις Αίθουσες των δικαστηρίων της Λαμίας το ΣΚΑΝΔΑΛΟ «ΣΥΝΕΤΑΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ» για να σωθούν έστω και αργά οι 16.000 Συνεταίροι που έχουν γίνει μαλλιά κουβάρια από τη Συμμορία των Κολλητών;

Μετά την αποκάλυψη τόσων και τόσων σκανδάλων που ταλανίζουν την κοινή γνώμη και την Ελλάδα ολόκληρη, ιδιαίτερα όταν έγκριτοι νομικοί αναφέρονται σε ολιγωρίες και ύποπτες καθυστερήσεις της ελληνικής δικαιοσύνης στη διερεύνηση σκανδάλων, τι μπορούμε να σκεφτούμε εμείς οι αδαείς για την ολιγωρία στη διερεύνηση, του σκανδάλου του αιώνα των 22 δις «χρυσών δραχμών» που αναφέρονται στο Πόρισμα του ΣΔΟΕ Λαμίας & της Τραπέζης της Ελλάδος το έτος 2000, της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας είκοσι (20) χρόνια μετά, παρά τις επανειλημμένες Επιστολές - Αναφορές  - Καταγγελίες μου στην Εισαγγελία Λαμίας, και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Η Εισαγγελία Λαμίας όλα αυτά τα χρόνια «έθαψε στα συρτάρια της» το σκάνδαλο αυτό που το γνωρίζουν σε ολόκληρη την Ελλάδα – αλλά και οι Λαμιώτες το ΄χουν κρυφό καμάρι – Μήπως όμως έφτασε η ώρα η Εισαγγελία Λαμίας να ανασύρει από τα συρτάρια της και να ασχοληθεί επισταμένως (με μεγάλη προσοχή και επιμονή στις λεπτομέρειες), γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε αναφέρει σκόπιμα τίποτε στα αρμόδια Υπουργεία Δικαιοσύνης, Οικονομικών κ.α.

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ στη Σ.Τ.Λ. πήγαινε σύννεφο !

Το ΠΟΡΙΣΜΑ του Σ.Δ.Ο.Ε Λαμίας αποτελείται από 200 σελίδες. Οι 50 σελίδες είναι θαλασσοδάνεια και όμως η δικαιοσύνη το έκανε γαργάρα σε βάρος του Φθιωτικού λαού..

 Ο Προβόπουλος έβαλε και αυτός το χεράκι του για να βάλει λουκέτο η Σ.Τ.Λ…Είχε ΟΛΑ τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ των Γενικών Συνελεύσεων της Σ.Τ.Λ. στο οποία ομιλούσα περί της Συμμορίας των Κολλητών…

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ & και ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ τη μισή Φθιώτιδα .

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Να λάμψει η δικαιοσύνη και να αποκαλυφθεί η ΑΠΑΤΗ. ..

Να η ευκαιρία για τους 16.000 κ.κ. Συνεταίρους της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, τώρα που ο έγκριτος δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας έκανε την ΕΡΩΤΗΣΗ του στην κα Παπακώστα να έλθει στην επιφάνεια και το Οικονομικό Σκάνδαλο του αιώνα των 22 Δις «χρυσών» δραχμών Ο Σύλλογός μας ζητάει για μια ακόμα φορά να ανοίξει ο Φάκελος Σ.Τ.Λ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΡΙΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΜΗ» ΣΤΗ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ..

Γιατί δεν ανοίγουν τους φακέλους της διαφθοράς σε αυτές τις εκλογές;

Ακούστε πως απάντησε η Κατερίνα Παπακώστα

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΡΑΦΗ

Κυρ, 19/05/2019 - 09:54
Γράφει o ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ
https://ntokoumenta.gr/fw/giati-den-anoigoyn-toys-phakeloys-tes-diaphthoras-se-aytes-tis-ekloges

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΕΤ.ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη