Π. Πολάκης: Εγκαινιάσαμε τον υπερσύγχρονο αξονικό τομογράφο 64 τομών στο νοσοκομείο Λαμίας


«Αντίθετα με τις πρόσφατα εκφρασμένες προθέσεις του Κ. Μητσοτάκη, δεν θα νοικιάσουμε τα νέα αυτά στολίδια του δημόσιου συστήματος Υγείας στους ιδιώτες»

Τον νέο υπερσύγχρονο αξονικό τομογράφο 64 τομών που αντικαθιστά τον πεπαλαιωμένο υφιστάμενο 2 τομών, καθώς και τον νέο μαγνητικό τομογράφο MRI 1,5 Tesla, εγκαινίασε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

«Και έπεται συνέχεια... Δηλώσαμε σε όλους τους τόνους ότι αντίθετα με τις πρόσφατα εκφρασμένες προθέσεις του αρχηγού της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη, δεν θα νοικιάσουμε τα νέα αυτά στολίδια του δημόσιου συστήματος Υγείας στους ιδιώτες, να τα δουλεύουν με δημόσιους υπαλλήλους και να τους πληρώνουμε με κρατικό χρήμα..., επειδή λέει αυτοί ξέρουν από σχέση κόστους-οφέλους και νοσοκομειακό μάνατζμεντ!» σημειώνει ο Π. Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Νάμαστε πάλι εδώ στη Λαμία να υλοποιήσουμε αυτά που δεσμευτήκαμε εδώ πάλι λίγους μήνες πριν για το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Με χαρά εγκαινιάσαμε σήμερα το πρωί τον νέο υπερσύγχρονο αξονικό τομογράφο 64 τομών που αντικαθιστά τον πεπαλαιωμένο υφιστάμενο 2 τομών..., καθώς και τον νέο μαγνητικό τομογράφο MRI 1,5 Tesla ! Και έπεται συνέχεια...

Δηλώσαμε σε όλους τους τόνους ότι αντίθετα με τις πρόσφατα εκφρασμένες προθέσεις του αρχηγού της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη, ΔΕΝ θα νοικιάσουμε τα νέα αυτά στολίδια του δημόσιου συστήματος Υγείας στους ιδιώτες, να τα δουλεύουν με δημόσιους υπαλλήλους και να τους πληρώνουμε με κρατικό χρήμα..., επειδή λέει αυτοί ξέρουν από σχεση κόστους-οφέλους και νοσοκομειακό μάνατζμεντ!».


www.avgi.gr
Από το Blogger.