Η…Μεγάλη Τετάρτη του μπάσκετ της Λαμίας!


Ο Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας πέτυχε μια τεράστια ανατροπή γυρνώντας τη σειρά από το 3-0 στο 3-3, σπάζοντας δύο φορές την έδρα του Ψυχικού και παίζοντας παράλληλα τρία συνεχόμενα παιχνίδια με την πλάστη στον τοίχο!

Τώρα, έχει μπροστά του το κρισιμότερο παιχνίδι της ιστορίας του, περιμένοντας πλέον τη Μεγάλη Τετάρτη (1/5-16:00) στο ”Χαλκιοπούλειο” στην έδρα του το Ψυχικό, ώστε να ολοκληρώσει αυτή τη μεγάλη ανατροπή και να γράψει ιστορία, παραμένοντας με ένα μοναδικό για τα δεδομένα της Α2 Elite League στην κατηγορία!

Σε αυτό τον αγώνα, ο Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε την υποστήριξη του κόσμου του και σε αυτή την αναμέτρηση δεν πρέπει να…πέφτει καρφίτσα, ώστε η ομάδα του Σοφογιάννη να πετύχει το στόχο της και να αποδείξει πως αξίζει και δικαιούται πραγματικά να παραμείνει στην Α2 Elite League!

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη