Έσπερος Λαμίας: Ιδανικό εντός έδρας φινάλε, με νίκη (82-76) επί του ΑΣ Μακεδονικός


Την Κυριακή 12-05-2019, διεξήχθη στο  κλειστό Χαλκιοπούλειο  Λαμίας, ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball, μεταξύ των ομάδων ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ –  ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Θεσσαλονίκης.

Το σκορ ανά δεκάλεπτο ήταν, (13-12),(27-28),(46-51), (70-70), παράταση και τελικό (82-76).

Η σύνθεση: Στογιλκοβιτς,Ρούζιος 17(5,Τριανταφυλλιδης,Πάππος3(1,Ματζουκας,
Παπανικολάου 2,Κατσαρές 18(3, Παπαργυρόπουλος 10, Ψυχούλης, Αργύρης, 
Τεπετίδης 19(4,Ολύμπιος 13(3 .

Η ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, η ομάδα της πόλης μας, ολοκλήρωσε χθές με νίκη, τις εντός έδρας υποχρεώσεις της,  ενώπιον των φιλάθλων της, την άκρως επιτυχημένη πορεία, στην παρθενική της εμφάνιση στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Η νίκη απέναντι στον ΑΣ  Μακεδονικός, ήταν το ιδανικό φινάλε των αγώνων στην έδρα μας και δικαιωματικά η ομάδα, απέσπασε το καθολικό ζεστό χειροκρότημα, των παρόντων φίλων μας.
Ήταν  ένα παιχνίδι χωρίς το βάρος της βαθμολογικής σημασίας, όπου κυριάρχησε το ελεύθερο μπάσκετ  προς χαρά των θεατών ,οι άμυνες πέρασαν σε δεύτερη μοίρα και το επιθετικό  κρεσέντο των (16) τριπόντων  για την ομάδα μας, έδωσε το τελικό θετικό αποτέλεσμα.

Μία αγωνιστική πρίν το τέλος του πρωταθλήματος ,η ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, κατέχει ένα σημαντικό ρεκόρ στην κατηγορία ευστόχων τριπόντων, της Β’ Εθνικής (των δύο ομίλων) ,έχοντας επιτύχει συνολικά (290) τρίποντα, σε 29 αγώνες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παρόντες ανιδιοτελείς φιλάθλους μας, οι οποίοι στήριξαν καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, την προσπάθεια της ομάδας και έδωσαν ενέργεια με το χειροκρότημά τους, ώστε να φθάσουμε στην μεγάλη φετινή επιτυχία.

Μας απομένει η επόμενη Κυριακή ,που αγωνιζόμαστε εκτός έδρας στην Νίκη Βόλου  όπου θα ολοκληρωθεί, το πρόγραμμα του αγωνιστικού μαραθωνίου. 

Η ώρα του θετικού απολογισμού πλησίασε.

Καλή μας, τελευταία  αγωνιστική συνέχεια…

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη