Δημάδη Σπυριδούλα:''Συστρατεύομαι με τον Παναγιώτη Στασινό αγωνιζόμενη για τις αλλαγές που τόσα χρόνια η Λαμία προσδοκά''


Κατάγομαι από την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων αλλά ζω στη Λαμία όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά διατηρώντας εδώ και 40 χρόνια κατάστημα εστίασης στο κέντρο της πόλης.

Η καταγωγή μου αναπόφευκτα με γυρίζει κάθε χρόνο στα Τρίκαλα όποτε έχω όλη την ευχέρεια να διαπιστώσω πως χρόνο με το χρόνο η μια πόλη προοδεύει και η άλλη μαραζώνει.

 Καταλαβαίνοντας πως καθοριστικός παράγοντας προόδου είναι η σωστή επιλογή δημοτικής αρχής, συστρατεύομαι με τον Παναγιώτη Στασινό και το συνδυασμό "Λαμία στο Κέντρο" αγωνιζόμενη για εκείνες τις αλλαγές που τόσα χρόνια η πόλη προσδοκά.

Τουριστική κίνηση και κόσμο στην πόλη ζητάμε.
Να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα που μας δίνει η περιοχή για ν'αναδείξουμε την πόλη και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις επισκεψιμότητας.

Βελτίωση του κέντρου με πεζοδρόμηση,αισθητική αναβάθμιση των κτιρίων, ελεύθερους, καθαρούς χώρους χωρίς σταθμευμένα αυτοκίνητα παντού και τραπεζοκαθίσματα.

Βασικά προαπαιτούμενα δηλαδή για ν'ανοίξουν επιχειρήσεις και να βρουν δουλειά οι νέοι άνθρωποι που αναγκάζονται να φεύγουν.

Η Λαμία ανήκει στους δημότες και έχουμε κι εμείς άποψη για το μέλλον της και το μέλλον των παιδιών μας .

lamiastokentro.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη