Λαμία: «Πλησιάζει» ο Φελίπε, προχωρούν οι ανανεώσεις Αντέτζο - Μπεχαράνο


Τα κυανόλευκα της Λαμίας προβάρει ο Ζορζέ Φελίπε, που ενδεχομένως ταξιδέψει προσεχώς στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους Φθιωτούς, που παράλληλα «τρέχουν» τις υποθέσεις των ανανεώσεων των Αντέτζο και Μπεχαράνο.

Το πλάνο για τη Λαμία της σεζόν 2019/20 έχει αρχίσει να ενεργοποιείται, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν ξεκινήσει τις κινήσεις αναφορικά με τη σύνθεση του ρόστερ.

Ο Πίτι αποχώρησε, ως αναμενόταν, από την ομάδα, ενώ εντείνονται οι συζητήσεις για τις μεταγραφές που έχουν αποφασιστεί.

Σε αυτές αναμένεται να «σπάσει» το ρόδι ο Ζόρζε Φελίπε, 30χρονος κεντρικός αμυντικός της Ντεσπορτίβο Άβες, στον οποίον η διοίκηση των Φθιωτών έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ο παίκτης αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την πορτογαλική ομάδα και μάλιστα ενδεχομένως ταξιδέψει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Λαμία.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, οι Ντάνιελ Αντέτζο (30 συμ, 3 γκολ) και Ντάνι Μπεχαράνο (11 συμ) βρίσκονται πολύ κοντά στη συμφωνία με τη Λαμία, ώστε να παραμείνουν στο ΔΑΚ και την επόμενη χρονιά και δεν αποκλείεται τα δυο θέματα να «κλείσουν» το αμέσως επόμενο διάστημα. Παράλληλα συζητήσεις υπάρχουν και με τους υπόλοιπους παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν, δίχως να υπάρχει κάτι επίσημο ως τώρα.

www.gazzetta.gr
Από το Blogger.