Ευχαριστίες και νέο κάλεσμα του τέως Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Κώστα Αποστολόπουλου


Φίλες και φίλοι,

όλοι εσείς που με κρίνατε και με επιλέξατε, που πιστέψατε σε μένα και με τιμήσατε, εμπιστευόμενοι την ψήφο σας στο όνομά μου, στηρίζοντάς με στις Περιφερειακές Εκλογές της 26ης Μαΐου και μου δώσατε την ευκαιρία να εκλεγώ και πάλι και να σας εκπροσωπήσω για δεύτερη φορά, ως Περιφερειακός Σύμβουλος, στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, νοιώθω την ανάγκη να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτή σας την εμπιστοσύνη, τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους του συνδυασμού μας «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας» και του επικεφαλής, Φάνη Σπανού.

Δεσμεύομαι ότι, θα είμαι πάντα εκεί που πρέπει, θα αγωνίζομαι και θα υποστηρίζω τα συμφέροντα του τόπου μας και της Περιφέρειάς μας, όπως άλλωστε έκανα τα προηγούμενα πέντε χρόνια, από όποια θέση και αν βρισκόμουν.

Σας απευθύνω, ωστόσο, ένα ακόμη κάλεσμα, στις κάλπες του β' γύρου των Περιφερειακών Εκλογών για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την ερχόμενη Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019, και ζητώ για μια ακόμη φορά την ψήφο σας και τη συμπαράστασή σας στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας», με επικεφαλής τον Φάνη Σπανό, για να μας μπορέσουμε έτσι, να συνεχίσουμε το έργο που αρχίσαμε μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη πριν από πέντε, περίπου, χρόνια.

Ας συσπειρωθούμε, λοιπόν, φίλες και φίλοι, και την ερχόμενη Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019, για την τελική νίκη για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Σας ευχαριστώ Κώστας Ν. Αποστολόπουλος Αγρότης, Ιδιοκτήτης Ελαιοτριβείου, Ορειβάτης, τέως Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη