Έσπερος Λαμίας: Τέλος Πρωταθλήματος


‘’ Τέλος Πρωταθλήματος. Μπράβο Μάγκες του Έσπερος Λαμίας’’.

 Την Κυριακη 19-05-2019,στο  κλειστό  Ν.Ιωνίας Βόλου , διεξήχθη ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball, μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Η διακύμανση του σκορ ,ανά δεκάλεπτο ήταν : (32-13)(55-36)(71-54),&  (92- 70) .

Η σύνθεση μας :

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ : Ρούζιος 7(1),Τριανταφυλλιδης 2,Παππος3(1),Παπανικολάου 5(1 , Ολύμπιος 11(3), Αργύρης 1,Ματζούκας 11(2). Κουνανος 1,Κατσαρες 7,Τεπετιδης 7(1,
Παπαργυρόπουλος 9, Ψυχούλης 6(1).

Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος  με την Νίκη Βόλου, ήταν  πανθομολογούμενο  ότι για την ομάδα μας Έσπερος Λαμίας, ήταν ένα παιχνίδι καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για μας και το αποτέλεσμά του δεν επηρέαζε  την τελική βαθμολογία.

Για την Νίκη Βόλου, ήταν αποκλειστικός μονόδρομος το νικηφόρο αποτέλεσμα, ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ  έρθει κάποιος συνδυασμός πολλών αποτελεσμάτων ,από άλλα τρία παιχνίδια και …’’η θεά τύχη, γυρίσει την ρουλέτα και η μπίλια ,δείξει σωτηρία’’…

Όμως ,όλα τα αποτελέσματα ήρθαν  αγωνιστικά φυσιολογικά και η ιστορική Νίκη Βόλου ,αποχαιρέτησε την Β’ Εθνική κατηγορία.

Η αγωνιστική χρονιά  τελείωσε, με θετικό πρόσημο για την ομάδα μας.
Άρχεται ,η ώρα του απολογισμού.

Αξίζουν πολλά μπράβο : 

1.Στους παίκτες και προπονητές του Έσπερος Λαμίας, που παρόλο τα πολύ δύσκολα εμπόδια της κατηγορίας, ‘’βούλωσαν τα αυτιά τους στις σειρήνες της καταστροφολογίας, ’’μόχθησαν και με την μαγκιά τους ,οδήγησαν την ομάδα στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.

2.Στην Διοίκηση  του Έσπερος Λαμίας, που κατόρθωσε, σε δύσκολες εποχές  και συνθήκες, να αντιμετωπίσει με ωριμότητα τα αξεπέραστα προβλήματα και με ασφάλεια να πετύχει ,έγκαιρα  η ομάδα τον στόχο.

3.Στους παρόντες σε κάθε παιχνίδι, ‘’ ηρωικούς  ανιδιοτελείς ακολουθητές ’’ φιλάθλους μας ,που στήριξαν με το ζεστό χειροκρότημα τους την ομάδα στα δύσκολα.

4.Σε όλους τους μικρούς χορηγούς, τους μεγάλους χορηγούς, τους ασκούντες εξουσία στον νομό και την πόλη, όλους τους φορείς της πόλης και κάθε ανώνυμο φίλο του αθλήματος ,που προσπάθησαν ο κάθε ένας ανάλογα με τις δυνάμεις του και στήριξαν  σε δύσκολες εποχές την ομάδα της πόλης μας.

Η αποτίμηση θα συνεχιστεί, …ο  αγώνας συνεχίζεται…

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη