Λαμία: Έχει μείνει πίσω σε ανάπτυξη ενώ έχει μεγάλες δυνατότητες


Τώρα που έχουμε δημοτικές εκλογές, καλό θα ήταν οι υποψήφιοι δήμαρχοι να σκεφτούν με υπευθυνότητα, είτε κερδίσουν είτε χάσουν, τι θα κάνουν για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα της πόλης μας,που έχει μείνει πίσω σε ανάπτυξη ενώ έχει μεγάλες δυνατότητες,μια από τις οποίες είναι οι πολίτες της που ανεξαιρέτως κομματικών πεποιθήσεων αγαπούν αυτή την πόλη..

Θα πρότεινα με το φτωχό μου μυαλό επειδή η χώρα μας περνάει μεγάλη κρίση και δεν υπάρχουν χρηματα, όποιος βγει να χρησιμοποιήσει τον εθελοντισμό των πολιτών όσο περισσότερο γίνεται,όλους αυτούς που θέλουν να προσφέρουν αφιλοκερδώς στην πόλη μας για να γινει καλυτερη,ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.

Ακομη και τους μαθητες των σχολείων μας.Θα έκανε καλό στα παιδιά μας να ασχοληθούν με την δενδροφύτευση,την κηπουρική,την ανακύκλωση,την καθαριότητα και πολλές άλλες δραστηριότητες που ειναι χρήσιμες στην πολη μας και στην παιδεία των αυριανών συμπολιτών μας.

Θα μπορουσα να γράψω κι άλλα.Δεν επιθυμώ να σας κουράσω.Απλως εξέφρασα μια άποψη γιατί αγαπώ την πόλη μου και λυπαμαι να την βλέπω πίσω σε σχέση με άλλες πόλεις της ελλαδας μας.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε την πόλη μας πρότυπο πολης,ενα μοναδικο στολίδι της Στερεάς ελλαδας,μας το επιτρέπει αλλωστε η γεωγραφική της θέση και η φυσικη της ομορφια.

Μια απλή συμπολίτισσα σας με αγάπη για την πόλη μου

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη