Μπαξεβανάκη Τάνια:''Θέλω να συμβάλλω στην ουσιαστική και ποιοτική αλλαγή της Λαμίας μας''


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λαμία. Σπούδασα Μηχανικός Η/Υ στο Πανεπιστήμιο Πάτρας και εργάστηκα για δύο χρόνια στον ιδιωτικό τομέα στην Αθήνα. Το 1995 απέκτησα το πτυχίο ΠΑΤΕΣ - ΣΕΛΕΤΕ. Από τότε έως σήμερα εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, όπου εκτός του διδακτικού και παιδαγωγικού μου έργου, έχω ασχοληθεί συχνά στο παρελθόν με προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Ζω στη Λαμία με το σύζυγό μου Σπύρο Πολύδωρο και τις δύο κόρες μας.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια είμαι Γραμματέας του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών (Παράρτημα Φθιώτιδας), που αποτελεί σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, καθώς και τακτικό μέλος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης από το 2018.

Η αγάπη που έχω για τον τόπο μου με ώθησε να συμμετέχω με το συνδυασμό «Λαμία στο Κέντρο» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Στασινό που κέρδισε την εμπιστοσύνη μου με την μέχρι σήμερα έντονη και ενεργητική παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και με τις προτάσεις και το όραμά του για την πόλη μας.

Ζητώ από τους συμπολίτες μου να μου δώσουν με την ψήφο τους την ευκαιρία να συμβάλλω με προθυμία στην ουσιαστική και ποιοτική αλλαγή της Λαμίας μας. 

lamiastokentro.blogspot.com
Από το Blogger.