Λαμιακή Πολιτεία: Πολιτικοί και τσιγγάνοι ....Μια άλλη θετική προσέγγιση.....


ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ....ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΈΓΓΙΣΗ..... 

Ο τρόπος που αντιδρούν οι τσιγγάνοι είναι αμυντικός.... σ'ένα μπουλινγκ συνεχές...με φοβίες-ενοχές-αποστάσεις...και στην εν γένει αδυναμία τους να ξεχωρίσουν από τη φυλή... και στην υπόθεση !!! να απολαμβάνουν μια επίπλαστη Ελευθερία μέσα στην εκμετάλλευση. 

Ωστόσο στα νέα παιδιά τσιγγανόπουλα, υπάρχει μεγάλη διάθεση ενσωμάτωσης-κοινονικοποίησης... 

Χρειάζεται παιδεία και εκπαίδευση.... Υπομονή και Επιμονή.... όχι αποστάσεις και επιθέσεις.....

Ήμουνα πολλά χρόνια σε πολυπολιτισμικό σχολείο χρειάζονται και οι εκπαιδευτικοί σεμινάρια... πόσο μάλλον οι απλοί πολίτες..

Υπό μιαν έννοια η προσέγγιση των πολιτικών πρέπει να θεωρηθεί ΘΕΤΙΚΟ ΒΗΜΑ... όχι εκμετάλλευση του θέματος, γιατί καιροφυλακτούν κάποιοι... του Ξανθού Γένους, με τις κουκούλες... όλοι Συννέλληνες.... αλλιώς οι οπαδοί του Φαλμεράιερ ...θα αυξάνοντας χωρίς να γνωρίζουν τη θεωρία του, και πρωτίστως την καταγωγή τους....(ίσως έχω λάθος δεν είμαι κοινωνιολόγος....απλός Καλλιτέχνης με τσιγγάνικες ιδεοληψίες περί ΕΛΕΥΘΕΡΊΑΣ...)

Λαμιακή Πολιτεία


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη