Στους εργαζομένους του Δήμου ο Παναγιώτης Στασινός


Τους εργαζόμενους του Δήμου Λαμιέων επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του συνδυασμού Λαμία στο Κέντρο, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λαμίας Παναγιώτη Στασινό.

Κατά την συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων ο Κος Στασινός δήλωσε πως ο συνδυασμός Λαμία στο Κέντρο θα στηρίξει τον δημόσιο χαρακτήρα των Υπηρεσιών του Δήμου και θα αποκαταστήσει τις σχέσεις των υπαλλήλων με την δημοτική Αρχή αφού η εύρυθμος λειτουργία του δήμου και η εξυπηρέτηση των δημοτών απαιτεί καλό εργασιακό περιβάλλον με συνεργασία και αμοιβαία κατανόηση.

Πρόσθεσε δε πως με την έλευση όλο και πιο πολλών ψηφιακών ευκολιών θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην κατάρτιση και εκπαίδευση των υπαλλήλων ώστε να υπάρξει πραγματικό όφελος για τον δημότη στην ποιοτικότερη  και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία μαζί με τον Κο Στασινό επισκέφτηκαν όλες τις υπηρεσίες και συνομίλησαν με τους εργαζομένους.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη