Προς παραμονή στη Λαμία ο Χάβος


Ο Μάκης Χάβος συναντήθηκε με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου και φαίνεται ότι οι δυο πλευρές θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους και για τη νέα χρονιά.

Η Λαμία ολοκλήρωσε μια άκρως πετυχημένη σεζόν, φτάνοντας ως τους 4 του Κυπέλλου Ελλάδας και τερματίζοντας στην 7η θέση της Super League, ψηλότερα από κάθε άλλη επαρχιακή ομάδα της κατηγορίας.

Σημαντικό μέρος της επιτυχίας πιστώνεται φυσιολογικά ο προπονητής της από τον Σεπτέμβριο ως το φινάλε, Μάκης Χάβος, το μέλλον του οποίου τέθηκε υπό αμφισβήτηση το τελευταίο διάστημα.

Αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος ξεκίνησαν οι επαφές του Μακεδόνα τεχνικού με τη διοίκηση των Φθιωτών και τον μεγαλομέτοχο, Πανουργιά Παπαϊωάννου, που συναντήθηκαν και στην προπόνηση της Τρίτης (07/05) στη Νέα Άμπλιανη. Η διάσταση που είχε παρατηρηθεί φαίνεται πως «γεφυρώθηκε» και όπως όλα δείχνουν, οι δυο πλευρές οδεύουν προς την ανανέωση της συνεργασίας τους και για τη νέα χρονιά.

Ασφαλώς τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, όμως οι πιθανότητες δείχνουν να γέρνουν υπέρ της παραμονής του Χάβου στη Λαμία, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, στις τελικές συζητήσεις με τον «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη