Ευθύμιος Καραΐσκος: Στον δρόμο μαθαίνεις πολλά. Ίσως τα περισσότερα...


Στον δρόμο μαθαίνεις πολλά.
Ίσως τα περισσότερα...

Βρεθήκαμε στην οδό Θερμοπυλών. Μια ανηφοριά από τις πολλές της Λαμίας που καταλήγει στο κέντρο της πόλης. Και όμως και εδώ το περπάτημα για τους πεζούς γίνεται μετ’ εμποδίων, τα αυτοκίνητα μποτιλιάρονται συχνά πυκνά και οι καταστηματάρχες ανήμποροι να αντιδράσουν όχι μόνο απέναντι στην κρίση αλλά και στην δύσκολη πρόσβαση των πελατών μέσα στα καταστήματά τους.

Φυσικά οποιοσδήποτε λόγος για κίνηση των ΑΜΕΑ θα ήταν ουτοπία.

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος συγκοινωνιολόγος και ειδικός για να καταλάβει ότι για να υπάρξουν λύσεις πρέπει να δούμε κατάματα το κυκλοφοριακό πρόβλημα μέσα στην πόλη και ειδικά εκεί που καταλήγουν οι μεγάλες οδικές αρτηρίες στο κέντρο της.

Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια «νέα οικονομία» πρέπει να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα επιτρέψουν και θα ανοίξουν τον δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση.









Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη