Λαμία: Επανίδρυση της Δημοτικής Αστυνομίας από τον Συνδυασμό του Παναγιώτη Στασινού! (βίντεο)


Ένα από τα πρώτα μέτρα που θα εφαρμόσει ο συνδυασμός μας εάν οι συνδημότες μας εμπιστευθούν στις προσεχείς εκλογές, θα είναι και η επανίδρυση της Δημοτικής Αστυνομίας, μιας υπηρεσίας ιδιαίτερα χρήσιμης ακόμη και στο θέμα των αδέσποτων αλλά και σε καθημερινές εξυπηρετήσεις των δημοτών μας όπως το κυκλοφοριακό, η αστυνόμευση στο κέντρο κ.α.” ανέφερε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Συνδυασμού ''Η Λαμία στο Κέντρο'' Έφη Γρίβα.

Και πρόσθεσε:“Μιλάμε για δημοτική Αστυνομία κι όχι προσωπική υπηρεσία αντιδημάρχου που θα κάνει ρουσφέτια και εξυπηρητήσεις φίλων του…”

Ειδικότερα η κα Γρίβα
με την ιδιότητα της προέδρου του φιλοζωικού συλλόγου επισήμανε ότι η σημερινή αρχή μπορεί να ασχολήθηκε με το θέμα των αδέσποτων σκύλων αλλά μάλλον επιφανειακά γιατί δεν έλαβε μέτρα αποτελεσματικά στην κατεύθυνση μείωσης του αριθμού των αδέσποτων που κυκλοφορούν στους δρόμους και μείωσης του πληθυσμού των φιλοξενούμενων -όχι και υπο τις καλύτερες συνθήκες-τετράποδων στο δημοτικό κυνοκομείο.

“Για να μειωθούν τα αδέσποτα πρέπει να εφαρμοσθεί οργανωμένα και συστηματικά η στείρωση των αδέσποτων,η συνεργασία με γειτονικούς δήμους ώστε και εκεί να εφαρμοσθούν ανάλογα μέτρα ώστε να αποτραπεί η ανεξέλεγκτη εγκατάλειψη αδέσποτων δημοτών τους στην Λαμία”

 Η κα Γρίβα αναφέρθηκε και στην πολιτιστική υποβάθμιση της Λαμίας,αν νομίζουν κάποιοι ότι ξοδεύοντας αρκετές χιλιάδες ευρώ για συναυλίες της κας Πέγκυς Ζήνα υποτιμούν το πολιτιστικό μας επίπεδο. Κρίμα γιατί καθημερινά γίνεται και πιο ορατό πως γίναμε επαρχία της Λάρισας.

Παρακολουθήστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη της κας Γρίβα στο κεντρικό μας δελτίο…


lamiastokentro.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη