Ευθύμιος Καραΐσκος: Το πρόγραμμα που έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε την ερχόμενη Τρίτη στο ξενοδοχείο «Σαμαράς» είναι ουσιαστικά το ΔΙΚΟ σας πρόγραμμα !


Το πρόγραμμα που έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε την ερχόμενη Τρίτη στο ξενοδοχείο «Σαμαράς» είναι ουσιαστικά το ΔΙΚΟ σας πρόγραμμα !

Είναι ένα κοστολογημένο πρόγραμμα βιώσιμων δράσεων, έργων και αναπτυξιακών στόχων, που όλοι εσείς, τόσο με την δημόσια διαβούλευση, όσο και με τις αλλεπάλληλες συναντήσεις μας με θεσμικούς φορείς και πολίτες, δημιουργήσατε.

Είναι ένα πρόγραμμα από τους Πολίτες για τους Πολίτες.

Από τους Δημότες για τους Δημότες.

Αφουγκραστήκαμε, καταγράψαμε, και τελικά ολοκληρώσαμε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα, το οποίο ζητάμε να μας εμπιστευτείτε την αποστολή να το υλοποιήσουμε.

Σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα τη συνεχίσουμε, με διάλογο, συνεργασία και συνέργειες, μέχρι την επίτευξη του κοινού μας στόχου, πιστεύοντας ακράδαντα στο όραμα μιας ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας περιμένω την Τρίτη 14 Μαΐου, στις 8:30 το βράδυ στο ξενοδοχείο Σαμαράς για την επίσημη ανακοίνωσή του.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη