Λαμία - Περήφανη Πόλη ― Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας


Λαμία - Περήφανη Πόλη ― Ευθύμιος Καραΐσκος


Η υποβάθμιση και απαξίωση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας αποτελεί τεράστιο πλήγμα για την οικονομία και την εικόνα της πόλης, αλλά και μία χαμένη ευκαιρία για τον τόπο μας.

Ξέρουμε ποιες είναι οι ανάγκες της πόλης μας και διεκδικούμε την επαναλειτουργία της, με αναβαθμισμένες υποδομές και υπηρεσίες, που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις ενός τέτοιου θεσμού, δίνοντας χώρο στην ανάπτυξη και την καινοτομία.

  • Φιλοδοξούμε να φιλοξενήσουμε στους χώρους της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας μια νέα δομή, έναν χώρο ο οποίος θα στεγάζει «ζωντανά» εργαστήρια, ερευνητικά ινστιτούτα, εργαλεία καινοτομίας. Ένα εργαστήριο έρευνας, πάρκο καινοτομίας που θα λειτουργεί όλο το χρόνο, θα είναι ανοιχτό σε νέους επιστήμονες, θα παράγει έργο.
  • Παράλληλα, σχεδιάζουμε μία ανανεωμένη, σύγχρονη Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Με ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων διαρκές, σε συνεργασία με αντίστοιχους φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Με στόχο την προβολή των φορέων της Λαμίας και των οικονομικών παραγόντων της Περιφέρειας σε όλη τη χώρα και στο εξωτερικό.


dialogos.perifanipoli.gr
Από το Blogger.