Λαμία: Αισιοδοξία για Ασούμπρε, εμπόδια για Τομάς


Βίοι αντίθετοι για τους δύο πρώην παίκτες της ΑΕΚ Λάρνακας που παίζουν στη Λαμία σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο. Αισιοδοξία για την παραμονή του Ζαν-Λουκ Ασούμπρε, δυσκολεύει η αντίστοιχη του Τζουάν Τομάς.

Στασιμότητα εμφανίζουν τα μεταγραφικά της Λαμίας παρά την επιθυμία των διοικούντων την ομάδα της Φθιώτιδας να κλείσουν αρκετά θέματα πριν τελειώσει ο Μάιος.

Ακόμη δεν έχει σημειωθεί οριστική εξέλιξη για την ανανέωση του Ντάνιελ Αντέτζο, ο Ζόρζε Φελίπε για τον οποίον σας ενημέρωσε πρώτα το Sport24.gr δεν έχει μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα (παραμένει η αισιοδοξία για θετική έκβαση), ενώ ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έχει ως προτεραιότητα τον Ατρόμητο και το εξωτερικό.

Δεδομένη ήταν η πρόθεση των Φθιωτών να κρατήσουν στο ρόστερ τους δύο παίκτες που απέκτησαν κατά την παρελθούσα (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο από την ΑΕΚ Λάρνακας. Η περίπτωση του Τζουάν Τομάς έμοιαζε θεωρητικά πιο εύκολη. Τα δεδομένα, όμως, έχουν αλλάξει.

Ο 34χρονος Ισπανός έχει ικανοποιήσει, αλλά η Λαμία θα βάλει "ψαλίδι" στο μπάτζετ για την επόμενη σεζόν. Αυτό συμβαίνει ότι θα υπάρξει σχετική μείωση και σε συμβόλαια. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λάρνακα, η περίπτωση παραμονής του παρουσιάζει αρκετά εμπόδια.

Αισιοδοξία, αντίθετα, εκφράζεται για τον Ζαν-Λουκ Ασούμπρε. Τα πράγματα εμφανίζονται πιο εύκολα για τον Ιβοριανό, καθώς και η ΑΕΚ Λάρνακας έχει εκφράσει τη διάθεση να τον αφήσει. Δεν θα είναι εκ νέου δανεισμός - ο τρέχων εκπνέει τώρα - αλλά για παραχώρηση.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη