Ο συνδυασμός Λαμία στο Κέντρο για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών


Ο συνδυασμός μας Λαμία στο Κέντρο, ο επικεφαλής Παναγιώτης Στασινός και οι υποψήφιοι των ψηφοδελτίων μας νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους πολίτες που με την ψήφο τους μας δίνουν την δυνατότητα με τρεις έδρες να εκπροσωπηθούμε, ως τρίτη δύναμη, στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ευχαριστούμε επίσης εκείνους τους δημότες που πιστεύοντας σε όσα πρεσβεύουμε στήριξαν και στάθηκαν αρωγοί  στον προεκλογικό διάλογο που ανοίξαμε στην κοινωνία της Λαμίας.

Ως δημοκρατικοί πολίτες σεβόμαστε την επιλογή των ψηφοφόρων και από την Δευτέρα, μετά τον δεύτερο γύρο των εκλογών, θα εργαστούμε άοκνα ώστε να δώσουμε διέξοδο στην συνεχή υποβάθμιση του δήμου μας.

Υποσχόμαστε, τέλος, σε κάθε δημότη πως θα είμαστε δίπλα του την επομένη τετραετία και πως θα γίνουμε η δική του φωνή μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το μέλλον του Δήμου μας είναι ευθύνη όλων και ο συνδυασμός μας Λαμία στο Κέντρο  θα βρίσκεται μαχητικά στο κέντρο των εξελίξεων.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη