Δημήτρης Κυρίτσης: Η έμπρακτη στήριξη που μου εκφράσατε με την ψήφο σας έχει για μένα ιδιαίτερη αξία και αποτελεί την ύψιστη τιμή


Η έμπρακτη στήριξη που μου εκφράσατε με την ψήφο σας έχει για μένα ιδιαίτερη αξία και αποτελεί την ύψιστη τιμή. Με βαθιά συγκίνηση σας απευθύνω ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς που πιστέψατε σε μένα. Είναι χρέος μου απέναντι στο Δήμο μας αλλά και σε σας, τους μεγάλους πρωταγωνιστές του, να κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να δικαιώσω την επιλογή σας.

Το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής έδωσε στο συνδυασμό μας και σε μένα προσωπικά ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τη δυνατή σχέση εμπιστοσύνης που επιθυμείτε και θέλουμε να χτίσουμε. Αυτήν την Κυριακή έχουμε τη χρυσή ευκαιρία να απαλλαγούμε μια για πάντα από όσα άδικα μας κράτησαν πίσω. Πάμε όλοι μαζί ξανά, ενωμένοι, να σφραγίσουμε την τελική νίκη του συνδυασμού μας #ΛΑΜΙΑ_ΠΕΡΗΦΑΝΗ_ΠΟΛΗ.

Ήρθε η ώρα του Θύμιου Καραίσκου.

Μείνετε στο πλάι μας, με συνέπεια, με ειλικρίνεια, με ρεαλισμό και βαρύ το αίσθημα της ευθύνης ώστε να φέρουμε το Δήμο μας στην περήφανη θέση που του αξίζει.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη