Παναγιώτης Ιακωβής: Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας


Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας
____________________

Στο ανθρώπινο σώμα, τα χέρια και τα πόδια δεν κινούνται από μόνα τους. Κινούνται με εντολή του εγκεφάλου. Ο εγκέφαλος καθορίζει ανάλογα με τις προτεραιότητές του την τελεολογία των κινήσεων των άκρων.

Σε αυτό το λογικό σφάλμα υπέπεσαν όσοι θεώρησαν ότι πρέπει να είμαστε ευτυχείς στη Λαμία που μας έδωσαν ασύντακτα και ασυνάρτητα Πανεπιστημιακά τμήματα που θα διοικούνται ανάλογα με τα καπρίτσια της Λάρισας και του Βόλου.

Το φαινόμενο ονομάζεται Ετεροδιοίκηση και είναι το αντίθετο της Αυτοδιοίκησης. Οδηγεί σε Σχολές με Καθηγητές και Φοιτητές νομάδες και πλανόδιους, που θα μένουν αλλού και θα έρχονται στη Λαμία ως πάρεργο και αγγαρεία. Δεν θα συμβάλλουν στην κοινωνική, ακαδημαϊκή και οικονομική ανάπτυξη του Τόπου μας. Ακριβώς το αντίθετο:θα εξυπηρετούν τα συμφέροντα του διοικητικού κέντρου, που ενίοτε είναι ανταγωνιστικά με αυτά της Λαμίας μας.

Συνεπώς, Πανεπιστήμιο έχει αυτός που έχει την έδρα. Τον εγκέφαλο. Όχι τα ετεροδιοικούμενα τμήματα που δίνει ο κος Υπουργός στους Ιθαγενείς και μάλιστα τους υποτιμά με στοιχειώδη Λογικά Σφάλματα.

Οι Λαμιώτες κε Υπουργέ δεν είναι Ιθαγενείς. Σύντομα θα δείτε τη Λαμία να πρωτοστατεί στην πνευματική ζωή της Πατρίδας. Χωρίς εσάς. Η Λαμία έχει μια ισχυρότατη πνευματική ζωή που ετοιμάζεται να ανθίσει παρά την ταλαιπωρία που μας υποβάλλετε. Κι όταν θα δώσει πνευματικούς καρπούς πρωτοπορίας, θα σας υπενθυμίσουμε ότι έγινε παρά τις προσπάθειές σας

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη