Η Εφη Γρίβα με τον Παναγιώτη Στασινό: «…για να δούμε την πόλη μας να προκόβει»


Tις εκλογές του Μαΐου 2019 θα είμαι υποψήφια με το συνδυασμό "Λαμία στο Κέντρο" και υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Στασινό.

 Έχω μεγαλώσει κι εγώ σ'αυτή την πόλη και με τον Π.Στασινό μοιραζόμαστε τους ίδιους προβληματισμούς για τη Λαμία και το όνειρο να τη δούμε επιτέλους να μεταμορφώνεται σε σύγχρονη πόλη με ευρωπαϊκή νοοτροπία. Αυτή η προσπάθεια θέλει ανθρώπους προοδευτικούς που θα μας απομακρύνουν από το συντηρητισμό που κουβαλάει η πόλη μας.

Ως ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας πιστεύω ότι μόνο με τον συνδυασμό «Λαμία στο Κέντρο» μπορούμε να λύσουμε το ακανθώδες ζήτημα των αδέσποτων. Γιατί ασχολούμαστε πολλά χρόνια μ'αυτό και γνωρίζουμε όλες τις παραμέτρους του προβλήματος. Εμείς θα δουλέψουμε αντιμετωπίζοντας τη γενεσιουργό του αιτία που είναι ο ασυνείδητος άνθρωπος που εγκαταλείπει. Υπάρχουν πολλές προτάσεις που θα φέρουν αποτελέσματα ώστε να απαλλάξουμε ανθρώπους και ζώα από τη δυσάρεστη θέση που έχουν σήμερα.

Θέλω ακόμη να εστιάσω στο ζήτημα των δέντρων που έχουν δεινοπαθήσει από τις δημοτικές αρχές των τελευταίων 20 χρόνων. Στόχος είναι να γίνει η Λαμία πράσινη πόλη και όχι γκρίζα από το τσιμέντο και το σίδερο. Με δέντρα και όχι λουλούδια θερμοκηπίου. Τα δέντρα αλλάζουν την εικόνα της πόλης και το κλίμα και θα μας προστατέψουν από τις επικείμενες προβλέψεις για τις δραματικές επιπτώσεις της Κλιματικής Αλλαγής στην Λαμία.
Είναι ανάγκη να σταματήσουμε ΤΩΡΑ την κακοποίησή τους.

 Τέλος,
χωρίς να υποβαθμίζω τ'άλλα σημαντικά θέματα που απασχολούν το Δήμο μας επικεντρώνομαι στο σοβαρό ζήτημα της πολυδιαφημισμένης καθαριότητας για να τονίσω ότι για μένα καθαριότητα δεν είναι μόνο η απομάκρυνση των σκουπιδιών. Είναι καταρχάς η παραγωγή λιγότερων απορριμμάτων από ένα δημότη που τον έχουμε πείσει ότι μπορεί ο ίδιος να βοηθήσει την πόλη του και η στοχευμένη ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων από Δήμο Λαμιέων.

Κι επειδή η καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης στο δημότη δεν σχετίζεται με τις μεγάλες εταιρείες που εκμεταλλεύονται τα πολλά σκουπίδια μας, ξέρω καλά ότι μόνο το «Λαμία στο Κέντρο» και τον Παναγιώτη Στασινό μπορούμε να το πετύχουμε αυτό.

Γιατί έχει αποδείξει στην έως τώρα αυτοδιοικητική του πορεία πως έχει όραμα και ξεκάθαρες θέσεις για τον δήμο. Μαζί του θα δουλέψω για να δούμε την πόλη μας να προκόβει.

Eφη Γρίβα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΣΙΝΟ 

Σύντομο βιογραφικό 

Γεννήθηκα στη Λαμία και τελείωσα το 2ο Λύκειο.

Αποφοίτησα από την Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εργάστηκα στην Πάτμο και στην Ίο ως φιλόλογος.

Αποτελώ ιδρυτικό μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας και Πρόεδρος από το 2016(2η θητεία).

Υπήρξα υποψήφια βουλευτής Φθιώτιδας με τους Οικολόγους Πράσινους το 2012,αποτελώ τακτικό μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Λαμιέων, από το 2002 είμαι δωρητής οργάνων στο Εθνικό Κέντρο Μεταμοσχεύσεων και εθελόντρια αιμοδότης.

 Σήμερα ζω στη Λαμία και έχω δύο παιδιά 16 και 18 ετών.


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη