Το ευχαριστήριο της διοργάνωσης που κάνει τη Λαμία Προορισμό!


Το ευχαριστήριο της διοργάνωσης που κάνει τη Λαμία Προορισμό!

Το Lamia Night & Run 2019 που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 04/05 αποτέλεσε για άλλη μια φορά σημείο αναφοράς για τα δρομικά δρώμενα στη περιφέρειά μας και στη χώρα μας.

Πλήθος επισκεπτών παρευρέθηκαν για να συμμετάσχουν σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της χώρας παρότι ο καιρός δεν αποτέλεσε σύμμαχο της 6ης Διοργάνωσης.

Το πλήθος ξεχύθηκε στην πόλη της Λαμίας δημιουργώντας μια φαντασμαγορική εικόνα. Η προσπάθεια, η ευγενής άμιλλα, η χαρά, η φιλία, η επιβράβευση αναδείχθηκαν με πρωταγωνιστές όλους εσάς.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης, η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου και η δημοσιογράφος Έλενα Κανέλου οι οποίοι ξεσήκωσαν όλους τους παρευρισκομένους με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Επί ώρες εμψύχωναν τους συμμετέχοντες δημιουργώντας ένα μοναδικό κλίμα στη καρδιά της Στερεάς Ελλάδας.

Τόσο στο κατάμεστο σημείο εκκίνησης και τερματισμού όσο και κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αναδείχθηκαν οι ομορφιές της πόλης με τη βοήθεια των εθελοντών και των θεατών που για μια ακόμα φορά ξεπεράσανε τον εαυτό τους. Όλοι εσείς είστε η εικόνα της πόλης, η εικόνα που ζωγραφίζεται στους συμμετέχοντες κατά το πέρασμα τους στις διαδρομές του αγώνα !

Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές της έκτης αυτής επιτυχούς διοργάνωσης.
Πρωτίστως τους συνδιοργανωτές που αποτελούν τη καρδιά του Lamia Night & Run, εν συνεχεία τους χορηγούς που συντελούν με την μέγιστη προσφορά τους στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε συνδυασμό με τη διατήρηση του χαμηλού κόστους συμμετοχής. ΄

Πρέπει να τονιστεί ιδιαιτέρως ότι δεκάδες επιχειρήσεις, χορηγοί, είναι αυτοί που προσδίδουν με τις χορηγίες τους προστιθέμενη αξία στη διοργάνωση. Μάλιστα συνδράμουν σε μια περίοδο δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας. Πάγια δέσμευσή μας είναι ότι όλοι οι πόροι που δίδονται από τους χορηγούς μας στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στη διαρκή βελτίωση της όλης εκδήλωσης.

Επίσης τις θερμές μας ευχαριστίες στους εθελοντές της διοργάνωσης που ως φορείς ή ως μεμονωμένες προσωπικότητες πιστεύουν και υποστηρίζουν το θεσμό αυτό παρέχοντας τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς δίδοντας έμπρακτα το παράδειγμα της προσφοράς.

Επίσης ευχαριστούμε τους θεατές, οι οποίοι με την ζωντάνια τους και τον ενθουσιασμό τους «απογείωσαν» το νυχτερινό αγώνα.

Αναγνωρίζοντας επίσης την σημαντική συμβολή των χορηγών επικοινωνίας σχετικά με την προβολή – δημοσιότητα του αγώνα καθώς επίσης και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν θέλουμε να τους εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες.

….και όταν οι τερματισμοί γίνονται χέρι – χέρι, η άμιλλα συναντά την συντροφικότητα και τα λόγια είναι περιττά!

Lamia Run Festival

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη