Αλέξης Τσίπρας από Λαμία: H Ελλάδα των πολλών ενώνει τις επιθυμίες και τις ανάγκες όλου του λαού (φωτορεπορτάζ)


"Ο δικός μας κόσμος, ο κόσμος των πολλών, είναι ένα λαϊκό ποτάμι που πλημμυρίζει τις πόλεις και τα χωριά της Ελλάδας. Είναι η συλλογική δύναμη ενός λαού που πέρασε πολλά και βρίσκει ξανά την αξιοπρέπεια και το δίκιο του" ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία στη Λαμία.

"Η Ελλάδα των πολλών, είναι η Ελλάδα που ενώνει. Ενώνει τις επιθυμίες και τις ανάγκες των φτωχών ανθρώπων, της μεσαίας τάξης, των αγροτών, των εργαζομένων, της νεολαίας" επεσήμανε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την Λαμία.

"Εμάς η ψυχή μας γεμίζει όταν νιώθουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους που πέρασαν χρόνια δύσκολα" σημείωσε σε άλλο σημείο της ομιλίας του "εμάς η ψυχή μας γεμίζει όταν μας σφίγγουν το χέρι. Όταν τους ακούμε να μας λένε ότι τα τελευταία χρόνια η ζωή τους έγινε λίγο καλύτερη".


















www.avgi.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη