Nεφέλη Χριστοπούλου: «τα 500 χμ δεν μπορούν να με κρατήσουν μακριά από τη Λαμία» (Συνέντευξη)


Η Νεφέλη Χριστοπούλου είναι μόλις 21 ετών και σπουδάζει στο τμήμα Μηχανολόγων-Μηχανικών στην Κρήτη. Είναι ένα νέο παιδί με όνειρα,φιλοδοξίες και την απαραίτητη τόλμη να τα διεκδικήσει και να παλέψει για αυτά.

Πριν λίγο καιρό αποφάσισε να συμμετάσχει ενεργά στην στα κοινά,με στόχο να βελτιώσει την εικόνα της πόλης της,αλλά και επειδή θέλει να έχει το μέλλον της στα χέρια της και όχι να αποφασίζουν άλλοι για εκείνη.

Παραχώρησε συνέντευξη στο radio-net.gr,στη Βάσω Δημητράντζου :


Δ: Νεφέλη πώς αποφάσισες να θέσεις υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου;

 -Η εικόνα της Λαμίας,της πόλης μου δεν με ικανοποιεί,τα προβλήματα είναι πολλά και αποφάσισα να κάνω κάτι γι’αυτό.

 Δ: Γιατί αποφάσισες να ενταχθείς στον συνδυασμό «Λαμία στο κέντρο»του Παναγιώτη Στασινού;

 -Η αλήθεια είναι ότι ο Παναγιώτης Στασινός είναι ένας άνθρωπος που με τη στάση του ως και σήμερα μέσω της συμμετοχής του στην αυτοδιοίκηση με έχει κερδίσει και θεωρώ ότι θα κάνει το καλύτερο και θα εφαρμόσει όλα αυτά που έχουμε στόχο ως συνδυασμός.

 Δ: Βρίσκεσαι στην Κρήτη, σπουδάζεις και γενικά η ζωή σου είναι μακριά αυτή τη στιγμή από τη Λαμία και το Λιανοκλάδι. Πώς πήρες την απόφαση να βάλεις σε προτεραιότητα την αυτοδιοίκηση; -

Ούτε τα 500 χιλιόμετρα που απέχει η Κρήτη από τη Λαμία και βρίσκομαι για σπουδές δεν μπορούν να με κρατήσουν μακριά όταν η πατρίδα μου με έχει ανάγκη και οι εκλογές αυτές είναι κατά τη γνώμη μου καίριας σημασίας.

 Δ: Πώς αντιμετώπισαν οι φίλοι σου αυτή σου την απόφαση να είσαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος;

 -Με εξέπληξαν ευχάριστα γιατί ενώ η γενιά μου-κακώς-έχει απαξιώσει αυτοδιοίκηση,πολιτική και γενικά όλο το σύστημα,με στηρίζουν απίστευτα και πιστεύουν πολύ σε εμένα.

 Δ:Η οικογένειά σου πώς αντέδρασε όταν το ανακοίνωσες;

 -Πολύ θετικά και είναι δίπλα μου σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας και τους ευχαριστώ θερμά.Προσωπικά βλέπω και τον Δήμο σαν μία μεγάλη οικογένεια όπου όλοι συμμετέχουν και συμβάλλουν. 

Στόχος αυτής της προσπάθειας, να γίνει η Λαμία αλλά και το Λιανοκλάδι -που τόσο αγαπώ- μία σύγχρονη πόλη-πρότυπο,με χώρους πράσινου,νέες τεχνολογίες,τουριστικός προορισμός και κυρίως ένας τόπος που να μπορούμε να επιστρέψουμε εμείς οι νέοι μετά το τέλος των σπουδών μας.

 Δ:Είσαι πολύ νέα.Σίγουρα κάποιοι θα μιλήσουν για έλλειψη εμπειρίας.Πώς θα τους απαντούσες;

 -Η εμπειρία αποκτάται με την ενασχόληση,την μελέτη και την θέληση.Αρκεί να έχεις όραμα,αγάπη για τον τόπο σου και διάθεση για δουλεία.

 Δ:Νεφέλη σε ευχαριστώ πολύ και εύχομαι καλή επιτυχία.

 -Εγώ σας ευχαριστώ.Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους της ηλικίας μου σε όλους τους συνδυασμούς και να ζητήσω από τους πολίτες της Λαμίας να εμπιστευτούν τους νέους γιατί είμαστε εδώ να παλέψουμε για ένα καλύτερο παρών και μέλλον.

 Η Νεφέλη Χριστοπούλου είναι από τη Λαμία,κόρη του Γιώργου Χριστόπουλου Απόστρατου Αστυνομικού και της Μαρίας Χριστοπούλου.

Είναι Υποψήφια με το συνδυασμό του Παναγιώτη Στασινού «Λαμία στο Κέντρο»για την Δ.Ε Λιανοκλαδίου



lamiastokentro.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη