Λαμία: Στη Σαουδική Αραβία τελικά ο Φελίπε (pic)


Στη Σαουδική Αραβία θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Ζόρζε Φελίπε, που απασχόλησε τη Λαμία τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» των Φθιωτών ως πιθανή λύση για το κέντρο της άμυνας, όμως τελικά προτίμησε τη Σαουδική Αραβία ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 30χρονος Φελίπε είπε «αντίο» στη Ντεσπορτίβο Άβες, όπου έπαιξε τον τελευταίο 1,5 χρόνο και ανακοινώθηκε από τη Νταμάκ, απορρίπτοντας την προοπτική της Ελλάδας, αλλά και της Βραζιλίας, στην οποία σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της Πορτογαλίας είχε δηλώσει πως ήθελε να επιστρέψει.

Έτσι οι «κυανόλευκοι» καλούνται να στρέψουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις, ενώ ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους σχετικά με υπάρχοντες αμυντικούς του ρόστερ (Καρυπίδης, Αναστασιάδης, Πλιάτσικας), με μόνο τον Αντέτζο να βρίσκεται κοντά στην ανανέωση, παρότι οι συζητήσεις με άπαντες έχουν μείνει στάσιμες.\

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη