Παναγιώτης Ριζάκος: Δεν υπήρχε καμία επικοινωνία με τον κ. Σταυρογιάννη! (video)


Η διαφωνία μου ήταν ο τρόπος που λαμβάνονταν οι αποφάσεις και ο τρόπος άσκησης της εξουσίας με τον Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη τονίζει στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Η ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Παναγιώτης Ριζάκος.

Ο κ.Ριζάκος στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος και είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό του σημερινού δημάρχου. Όπως εξηγεί όμως όταν αντικαταστάθηκε από αντιδήμαρχος και ανέλαβε εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος με συγκεκριμένες αρμοδιότητες δεν υπήρχε καμία επικοινωνία με την ηγετική ομάδα του Δήμου και φυσικά με τον ίδιο τον Δήμαρχο,έτσι είπε δεν μπορούσα να εκτελέσω τα καθήκοντα μου και να λύσουμε προβλήματα των δημοτών.

Αποδέχτηκε είπε την πρόσκληση που του έγινε από τον επικεφαλής του συνδυασμού Παναγιώτη Στασινό έναν ιδιαίτερα συνεργάσιμο άνθρωπο και επιστήμονα και γνώστη των θεμάτων της αυτοδιοίκησης. Έχει δείξει δείγματα γραφής και κατά τον κ.Ριζάκο έχει όλες τις προϋποθέσεις να φέρει την ανανέωση στον Δήμο και να σταματήσει την απαξιωτική πορεία της Λαμίας.

Να βάλουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες και να αναβαθμίσουμε τον Δήμο μας,δεν μπορεί η πρωτεύουσα της Στερεάς να είναι ουραγός των εξελίξεων σε σύγκριση με άλλες ακόμη και γειτονικές πόλεις.



lamiastokentro.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη