Όλα έτοιμα για το 9o Ράλι Σπριντ Μπράλου - Tερματισμός στην Λαμία


Το ερχόμενο Σάββατο η εκκίνηση με 35 συμμετοχές

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 9ου Ράλι Σπριντ Μπράλου, που διοργανώνει η Αγωνιστική Λέσχη Λαμίας (Α.Λ.Α.Λαμίας), το Σάββατο  15 Ιουνίου.

Με την πανηγυρική εκκίνηση στις 13:00 στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας στην Λαμία θα ανοίξει ο 2ος γύρος για  το Κύπελλο Ράλι Νοτίου Ελλάδος. Οι 35 πρωταγωνιστές θα αναμετρηθούν με αντίπαλο το χρονόμετρο στην διασημότερη ασφάλτινη διαδρομή της χώρας,  «Μπράλος – Σκαμνός», μήκους 15,60 χιλιομέτρων, προσφέροντας πλούσιο θέαμα με τα περάσματα τους. Μετά από 2 περάσματα της Ειδικής Διαδρομής και 31.20 αγωνιστικά χιλιόμετρα οι νικητές θα τερματίσουν και πάλι στην πλατεία Ελευθερίας στην Λαμία όπου και θα λάβει χώρα η απονομή των επάθλων.

Στους συμμετέχοντες, θα δούμε για ακόμη μία φορα μετά το Ράλι Σπριντ Αλμυρού τα δύο Skoda S2000 των Καμπύλη και Νομικού, μαζί με σπουδαία ονόματα των ασφάλτινων αγώνων, που έχουν ως στόχο την επικράτηση στον αγώνα και ένα καλό αποτέλεσμα.


Οι κορυφαίες κλάσεις C1 και C2 συγκεντρώνουν  5 συμμετοχές, ενώ ο συναγωνισμός αναμένεται ιδιαίτερα έντονος τόσο σε επίπεδο γενικής της κατηγορίας F2 των δικίνητων αυτοκινήτων, όσο και σε επίπεδο κατάταξης των επιμέρους κλάσεων (C3, C4, C5, C6), καθώς η C3 συγκεντρώνει 8 συμμετοχές, η C4, με την σειρά της 4 συμμετοχές , η C5 αποτελεί την πολυπληθέστερη κλάση με 10 πληρώματα τα οποία θα προσπαθήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ η C6, θα έχει 4συμμετοχές.

Μια ξεχωριστή νότα, θα δώσουν και τα Ιστορικά αυτοκίνητα που συμμετέχουν στον αγώνα, με 4 πληρώματα παρόντα.

Παράλληλα, έξω από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας θα διεξαχθεί έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, Auto - MotoFestival Λαμίας η οποία θα εξελίσσεται παράλληλα με τον αγώνα, δίπλα στο χώρο του Τεχνικού Ελέγχου. Η έκθεση θα να είναι ανοικτή για το κοινό από την Πέμπτη 13 έως το βράδυ της Κυριακής 16 Ιουνίου, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τις τάσεις της αυτοκίνησης.

www.newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη