Ολοκληρώθηκε η παραλαβή δύο νέων υπηρεσιακών αυτοκινήτων από τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας


Ολοκληρώθηκε η παραλαβή δύο νέων υπηρεσιακών αυτοκινήτων από τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Η προμήθεια των οχημάτων αυτών θα ενισχύσει τις δραστηριότητες του Νοσοκομείου. Ειδικότερα, με τον τρόπο αυτό θα καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες του Τμήματος Κατ΄ Οίκον Νοσηλείας, το οποίο έχει αναπτυχθεί πλήρως με καθημερινή πλέον λειτουργία, αυξάνοντας καθημερινά τον αριθμό των ωφελουμένων ασθενών ενώ με το δεύτερο ειδικά διαμορφωμένο όχημα, θα ξεκινήσει η λειτουργία μίας καινοτόμας υπηρεσίας στο νοσοκομείο μας, αυτή της μεταφοράς δειγμάτων και ασκών αίματος και για τις ανάγκες της Αιμοδοσίας.

Με την ανάπτυξη της νέας αυτής υπηρεσίας θα εξοικονομηθούν σημαντικοί πόροι, καθώς πλέον οι μεταφορές αίματος και βιολογικών υλικών από και προς το νοσοκομείο μας από άλλα νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα της χώρας θα πραγματοποιούνται από το προσωπικό του νοσοκομείου μας.

Επίσης, με την αναβάθμιση του Βιοχημικού – Ανοσολογικού μας εργαστηρίου καθώς και την επικείμενη αναβάθμιση του Αιματολογικού εργαστηρίου, σχεδιάζουμε τη μεταφορά δειγμάτων αίματος από τα Κέντρα Υγείας και τα Περιφερειακά Ιατρεία του Νομού Φθιώτιδας για τη διενέργεια των εργαστηριακών εξετάσεων στο Νοσοκομείο μας, μέσα στο πλαίσιο συνεργασιών με την υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων.

Η ανάπτυξη της παραπάνω υπηρεσίας συμπεριλαμβανόταν στη στοχοθεσία της Διοίκησης του Νοσοκομείου και μολονότι υπήρξαν αρκετές δυσκολίες κατά τον σχεδιασμό και την οργάνωση της, ωστόσο η συστηματική συνεργασία των υπηρεσιών του νοσοκομείου οδήγησε στην έναρξη της υλοποίηση της.

Από το Blogger.