Λαμία: Η αποχώρηση Καρυπίδη για ΠΑΟΚ και το κενό στην άμυνα


Ο Χρήστος Καρυπίδης αποχωρεί από την ενεργό δράση για να αναλάβει ρόλο στον ΠΑΟΚ κι έτσι η Λαμία μένει με αρκετά κενά στο κέντρο της άμυνας.

«Αντίο» στην ποδοσφαιρική του καριέρα λέει, όπως όλα δείχνουν ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός, που θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και θα αναλάβει ρόλο ως υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, μετά τις εκ θεμελίων αλλαγές που ακολούθησαν την αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου από την τεχνική ηγεσία.

Με αυτόν τον τρόπο ο Χρήστος Καρυπίδης αποχαιρετά» τη Λαμία, με τη φανέλα της οποίας πέρυσι έπαιξε σε 16 παιχνίδια στη Super League και στο Κύπελλο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Μάκη Χάβου.

Στις αρχές του καλοκαιριού ο έμπειρος στόπερ παρακολούθησε μαθήματα για την απόκτηση του διπλώματος UEFA C, που διεξήχθησαν στην Αλεξανδρούπολη. Ωστόσο οι εξελίξεις στον «Δικέφαλο του Βορρά» άλλαξαν τα σχέδιά του κι έπειτα από 13 χρόνια επιστρέφει στην ομάδα απ’ την οποία αναδείχθηκε, φορώντας μάλιστα τη φανέλα της 63 φορές το διάστημα 2001-2006.

Η αποχώρησή του δημιουργεί κενό στην άμυνα της Λαμίας, που ουσιαστικά βρίσκεται χωρίς κεντρικό αμυντικό στο ρόστερ της, πλην του Μαρκ Ασίγκμπα που μπορεί να καλύψει τη θέση. Τα συμβόλαια των Ντάνιελ Αντέτζο, Βασίλη Πλιάτσικα και Ανέστη Αναστασιάδη έχουν ολοκληρωθεί και οι διαπραγματεύσεις έχουν μείνει στάσιμες. Ο πρώτος εξετάζει προτάσεις από το εξωτερικό, με τον δεύτερο υπάρχει οικονομική διαφορά, ενώ ο τρίτος προορίζεται για συμπληρωματικό ρόλο, εφόσον αποφασιστεί να παραμείνει. Ίδιο ήταν το πλάνο και για τον Καρυπίδη, όπως είχε διαφανεί από τις προκαταρκτικές συζητήσεις του με τους Φθιωτούς.

Πλέον αυτός βγήκε εκτός κάδρου και παράλληλα υπογραμμίστηκε η ανάγκη της Λαμίας να καταλήξει στα πρόσωπα που θα συνθέσουν την αμυντική της σύνθεση, με τον Ιούνιο πλέον να ολοκληρώνεται.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη