Με Καβάφη το μήνυμα του Γιάννη Σαρακιώτη προς τους υποψηφίους των Πανελλήνιων Εξετάσεων


Με Καβάφη το μήνυμα του Γιάννη Σαρακιώτη προς τους υποψηφίους των Πανελλήνιων Εξετάσεων:

«Πάντα στο νου σου να 'χεις την Ιθάκη»

Με αναφορά στον Κωνσταντίνο Καβάφη επέλεξε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης να ευχηθεί στους υποψηφίους των Πανελλήνιων Εξετάσεων:

«Με αφορμή της έναρξη των Πανελλήνιων Εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς κάθε επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας και να πω σε καθένα και καθεμιά ξεχωριστά: «Πάντα στο νου σου να 'χεις την Ιθάκη». Οι Πανελλήνιες αποτελούν ένα σταθμό και μια ευκαιρία, αλλά όχι τον τελικό προορισμό. Το ταξίδι τώρα ξεκινά και αναμφισβήτητα κρύβει πολλές εκπλήξεις… Καλή δύναμη και θερμά συγχαρητήρια και στους «αφανείς ήρωες», τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, τη συνδρομή των οποίων χρειάζονται τα παιδιά όσο ποτέ για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη