Οικολογία Αλληλεγγύη Στερεάς: Δείτε την Απόφαση καταλληλότητας ακτών κολύμβησης Νομού Φθιώτιδας της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας


Δείτε την Απόφαση καταλληλότητας ακτών κολύμβησης Νομού Φθιώτιδας της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας. Αυτό που μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι η δεύτερη παράγραφος της απόφασης η οποία αναφέρει: 

"2. Χαρακτηρίζουμε ακατάλληλα για κολύμβηση τα λιμάνια και 200 μέτρα γύρω από τα σημεία εκβολής αγωγών λυμάτων και βιομηχανικών αποβλήτων"

Το ερώτημα είναι:

- Υπάρχουν αγωγοί λυμάτων που εκβάλουν στη θάλασσα;; και ακόμα περισσότερο 

- υπάρχουν σημεία που εκβάλουν στη θάλασσα βιομηχανικά απόβλητα;; 

Θα μας τρελάνουν;; Αν υπάρχουν, πρέπει αυτά να κατανομαστούν και φυσικά να οριοθετηθούν ως επικίνδυνα σημεία και να μπουν σημαδούρες προστασίας των κολυμβητών!! 

Και φυσικά πρέπει να δημοσιευτούν τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών του έτους 2018 της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας, όπως αναφέρεται στην απόφαση

Περιμένουμε τις αντιδράσεις και τις απαντήσεις των αρμοδίων Υπηρεσιών

Δείτε ολόκληρη την απόφαση εδώ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη