Γιάννης Σαρακιώτης: Η Φθιώτιδα παρουσιάζει όλες τις δυνατότητες προσέλκυσης τουριστών και λείπουν μόνο οι επενδύσεις


Παρακολουθήστε τη συνέντευξή του  Γιάννη Σαρακιώτη στο ραδιοφωνικό σταθμό STAR FM 97,1 και την Όλγα Λαθύρη.

Η Φθιώτιδα παρουσιάζει όλες τις δυνατότητες προσέλκυσης τουριστών και λείπουν μόνο οι επενδύσεις. Γι' αυτό είμαι άκρως ικανοποιημένος, που η επένδυση του Atalanti Hills προϋπολογισμού 1,5 δις ευρώ, προχώρησε και πλέον αναμένουμε τις... μπουλντόζες!

Η χρηματοδότηση με 1.050.000 για την υλοποίηση "Κέντρου Πολιτιστικών Δράσεων" και η ολοκλήρωση του παραλιακού μετώπου στον Άγιο Κωνσταντίνο θα συμβάλουν καθοριστικά στην αναδιαμόρφωση στην αλλαγή σελίδας για την ευρύτερη περιοχή.

Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια ενώπιον των αδικιών, οι οποίοι αποκαταστάθηκαν τα τελευταία χρόνια. Δεν μπορούμε, για παράδειγμα, να μη μνημονεύσουμε τους εργαζόμενους στο "Βοήθεια στο Σπίτι" για τους οποίους η διαχρονική ομηρία έλαβε τέλος. Γνωρίζουμε όλοι την τεράστια σημασία του έργου τους ειδικά στη Φθιώτιδα, η οποία έχει πολλές απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές.

Η Ελλάδα έχει αποκαταστήσει πλήρως τη διεθνή θέση της και από εκεί που θεωρείτο παρίας της Ε.Ε., έχει καταστεί ισότιμο μέλος με ισχυρό και εποικοδομητικό λόγο.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη