Η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων υποδέχεται την Αγία Σιαγώνα του Τιμίου Προδρόμου


        Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών πιστών, ότι την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα η πόλις των Καμένων Βούρλων  θα υποδεχθεί δια πρώτη φορά την αγία Σιαγώνα του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, η οποία και θα παραμείνει στον Ιερό Ναό προς αγιασμό των πιστών έως και την Δευτέρα 24 Ιουνίου, Εορτή του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου.

          Σύμφωνα με το πρόγραμμα των λατρευτικών Ακολουθιών:

          Την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 7:00 μ. μ. θα αφιχθεί εις τα Προπύλαια του Ιερού Ναού αγίου Παντελεήμονος η αγία Σιαγών, την οποία θα μεταφέρει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεος και θα τελεσθεί Αρχιερατικός Εσπερινός.

          Το Σάββατο 22 Ιουνίου θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.  Νικολάου επί τη ευλογητή παρουσία του αγίου Λειψάνου του Τιμίου Προδρόμου και επί τη συμπληρώσει 50 ετών ευδοκίμου Ιερατικής προσφοράς και διακονίας του Πανοσιολογιωτάτου  Αρχιμανδρίτου και Εφημερίου του Ναού π. Χριστοφόρου Κολοκυθά.

          Επίσης καθημερινά στον Ιερό Ναό θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες μέχρι την ημέρα αναχωρήσεως του Ιερού Λειψάνου Δευτέρα  24 Ιουνίου.


www.imfth.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη