Ο ελεύθερος Κλάους, η Λαμία και ο ΟΦΗ!


Ποια είναι τα επόμενα βήματα του 30χρονου επιθετικού, έπειτα απ΄το «game over» στον ΠΑΣ Γιάννινα; Το SDNA έχει το ρεπορτάζ.

Σε αναζήτηση νέας ομάδας βρίσκεται ο Κλάους Αθανασιάδης. Τα πράγματα στα Γιάννενα δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως ήθελε και περίμενε κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.


Το κοντέρ έγραψε μόλις 2 γκολ σε 28 ματς με τη φανέλα του ΠΑΣ κι από αυτή την συνεργασία, επί της ουσίας δεν έμεινε καμία από τις δύο πλευρές ευχαριστημένες.

Το πρόσημο στο τέλος της σεζόν δεν βγήκε θετικό κι έτσι άλλωστε αποφασίστηκε να μην συνεχίσουν μαζί.

Όσο για την επόμενη μέρα του Κλάους;

Το βιογραφικό του εστάλη σε ομάδες της Super League που ψάχνονται για την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή.

Τα μηνύματα που λαμβάνει ο ποδοσφαιριστής αφήνουν ελπίδες πως κάτι θα μπορούσε να γίνει κατά κύριο λόγο με τη Λαμία και κατά δεύτερον με τον ΟΦΗ.

Στην ομάδα της Φθιώτιδας υπάρχει στην άκρη του πάγκου ο Μάκης Χάβος, με τον οποίο γνωρίζεται πολύ καλά απ΄το διάστημα της κοινής θητείας τους στον ΠΑΟΚ.

Θα καταφέρει όμως να «ψήσει» ο κόουτς τον μεγαλομέτοχο, Πανουργιά Παπαϊωάννου, για την χρησιμότητα της μεταγραφής του Κλάους, από την στιγμή που ωριμάσει νωρίτερα στο δικό του μυαλό η προοπτική της μεταξύ τους συνεργασίας; Ο χρόνος, θα δείξει.

Όσο για τον ΟΦΗ;

Η κρητική ομάδα κινείται για την μετάγγιση νέου αίματος στην επιθετική γραμμή. Κάτι που γνωρίζει ο Αθανασιάδης έχοντας κάνει το σχετικό ρεπορτάζ και φρόντισε να προταθεί στην κρητική ομάδα αναμένοντας στο ακουστικό του.

Στο Ηράκλειο δεν κυκλοφορεί κάποιος «Χάβος» να στηρίξει την υποψηφιότητά του, ωστόσο οι «Σαμαράδες» τσεκάρουν την περίπτωσή του.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη