Η ομάδα ΄΄ΠΡΟΒΑ’’ και ο Ευδόκιμος Τσολακίδης παρουσιάζουν το θεατρικό δρώμενο "Walking and Falling το Σάββατο 22 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας


Η ομάδα ΄΄ΠΡΟΒΑ’’ και ο Ευδόκιμος Τσολακίδης παρουσιάζουν  το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 9.30 μμ στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας το Θεατρικό δρώμενο "Walking and Falling" 

Με την παράσταση "Walking and Falling" ολοκληρώνουμε τον φετινό μας κύκλο μαθημάτων με τον Ευδόκιμο Τσολακίδη. 

Η παράσταση θα φτιαχτεί εξ ολοκλήρου την ημέρα της παρουσίασης μέσα σε δύο ώρες. Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις ικανότητές μας στον αυτοσχεδιασμό και στα γρήγορα αντανακλαστικά. Είναι μια παράσταση που απευθύνεται στο συναίσθημα, το ένστικτο και την παρόρμηση παρά στο μυαλό και την λογική.

Ο θεατής συμμετέχει σε μια εμπειρία που όσο λιγότερο νιώθει την ανάγκη να εξηγήσει αυτό που βλέπει τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να το κουβαλάει μαζί του μετά για καιρό αφού θα μπορεί να επηρεάσει ακόμα και τα όνειρά του την νύχτα.

Συμμετέχουν 
Αθηνά Αναγνωστοπούλου , Φωτεινή Βασιλαγόρη ,Ολγα Βόντα, Αποστόλης Ζωγράφος Γεωργία Θωμαδάκη , Γιώργος Καρδάκος , Αναστασία Κατσίμπα , Αθανασία Κολοκύθα , Ελένη Κουτσολέλου ,  Γιώργος Κατσιούλας ,  Ευαγγελία Μαστρογιαννοπούλου , Ζωή Ντάλλα , Μαρία Παλιούρα , Νάσος Παρασχάκης , Γιώργος Πατακιάς , Χρήστος Πατακιάς ,  Ιωάννα Χαραλαμποπούλου , Ηλέκτρα Τσίπρα  
Είσοδος ελεύθερη

https://www.facebook.com/events/368249773826856/
Από το Blogger.