Στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 ο Γιάννης Σαρακιώτης


Στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Ant1 εμφανίστηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης απαντώντας σε ερωτήσεις για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Αρχικά, ο κ. Σαρακιώτης αναφέρθηκε στα ζητήματα της προστασίας του πολίτη υπογραμμίζοντας:

«Τα επίσημα στοιχεία μαρτυρούν του λόγου το αληθές όσον αφορά την εγκληματικότητα και κυρίως τη βαριάς μορφής εγκληματικότητα. Είναι επίτευγμα της σημερινής κυβέρνησης ότι αυτή έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς τα εν λόγω στοιχεία δεν προβάλλονται επαρκώς από τα Μ.Μ.Ε.. Στην αρχή της διακυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έγιναν προσπάθειες αντικατάστασης των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. μέσω συμβάσεων leasing, αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον από καμία εταιρεία λόγω της εκτεταμένης χρήσης και της συνεπαγόμενης επικινδυνότητας».

Στη συνέχεια, ο κ. Σαρακιώτης απάντησε στην κριτική περί υποχρηματοδότησης των πανεπιστημίων:

«Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια κατευθύνεται στην έρευνα και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ποσοστό άνω του 1% του Α.Ε.Π.».

Τέλος, αναφορικά με το συνεταιριστικό κίνημα, το οποίο αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια, ο Βουλευτής Φθιώτιδας σημείωσε:

«Προέρχομαι από μία αγροτική περιοχή όπως η Φθιώτιδα και μπορώ να σας βεβαιώσω ότι τα προηγούμενα χρόνια οι αγρότες «κάηκαν» λόγω των στρεβλώσεων με τις οποίες λειτουργούσε το συνεταιριστικό κίνημα. Η έλλειψη διαφάνειας και τα χρέη κυριαρχούσαν. Ήδη η σημερινή κυβέρνηση έχει προσφέρει μία δέσμη κινήτρων σε ομάδες παραγωγών και συνεταιρισμούς, γιατί είμαστε πεπεισμένοι ότι το συνεταιριστικό μοντέλο μπορεί να ενισχύσει την αγροτική οικονομία».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη