Θέλει Σβάρνα η Λαμία


Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λαμίας φέρεται να βρίσκεται o Στράτος Σβάρνας, τον οποίο οι «κυανόλευκοι» θέλουν να αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ.

Μετά τους Μίλος Ντέλετιτς και Πάρη Μπάμπη, η Λαμία φέρεται να έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο ακόμα έναν παίκτη που προέρχεται από την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την «SportDay» αυτός δεν είναι άλλος από τον Στράτο Σβάρνα. Σε περίπτωση που τελικά η Ένωση προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμα σέντερ μπακ, τότε ο Σβάρνας πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στα πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο, για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Για τον λόγο αυτό η ομάδα της Φθιώτιδας θέλει από την πλευρά της, να κάνει δικό της τον παίκτη και για τον λόγο αυτό βρίσκεται σε συζητήσεις, με τους «κιτρινόμαυρους», προκειμένου αυτός να αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη