Λαμία: Προς παραμονή και οι Τομάς, Ασούμπρε, Πλιάτσικας


Μετά τον Ντάνι Μπεχαράνο οι Βασίλης Πλιάτσικας, Ζοάν Τομάς και Ζαν Λουκ Ασούμπρε αναμένεται να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους με τη Λαμία.

Μεταγραφική «αντεπίθεση» σήμανε στη Λαμία, αφού την παραμονή του Μπεχαράνο ως το 2021 αναμένεται να ακολουθήσουν άλλοι τρεις εκ των περσινών συμπαικτών του.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ομάδας, κατόπιν συνεννόησης με τον Μάκη Χάβο κινείται προς την κατεύθυνση της διατήρησης των Τομάς και Ασούμπρε στο ρόστερ της, ενώ αντίστοιχα αναμένεται να συναντηθεί ξανά με τον Βασίλη Πλιάτσικα για να συζητήσουν σχετικά με την παραμονή του.

Ο Τομάς (17/05/85) έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας, με τον τεχνικό των Φθιωτών να επιθυμεί διακαώς να τον δει με τα κυανόλευκα και τη νέα σεζόν, γνωρίζοντάς τον από την εποχή που προπόνησε στην Κύπρο κι έχοντας εισηγηθεί την απόκτησή του τον περασμένο Ιανουάριο. Η διοίκηση του έχει καταθέσει πρόταση και αναμένεται σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις, όπως όλα δείχνουν, θετικές.

Όσον αφορά τον Ασούμπρε (08/08/92), αποτελεί ξένο «σώμα» για την ΑΕΚ, αφού δεν ακολούθησε καν την αποστολή στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο τραυματισμός που αποκόμισε προ εβδομάδων δεν ήταν σοβαρός, αφού εδώ και λίγες ημέρες προπονείται κανονικά. Οι Κύπριοι θέλουν να τον παραχωρήσουν δανεικό, αρκεί να βρεθεί ομάδα που θα καλύψει πλήρως το συμβόλαιό του και η διοίκηση της Λαμίας συζητά το ενδεχόμενο.

Τέλος, για τον Πλιάτσικα, μετά τις ατελέσφορές συζητήσεις πριν περίπου 20 μέρες, φαίνεται πως το κλίμα «ζεσταίνεται» ξανά μεταξύ των δυο πλευρών και ενδεχομένως ο παίκτης βρεθεί ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αυτή τη φορά για να υπογράψει.

Εξάλλου, από το ρεπορτάζ προκύπτει και η σοβαρή πιθανότητα να αποκτηθεί από την ΑΕΚ ο 23χρονος Γάλλος εξτρέμ, Τζιμπρίλ Ντιανεσί και να παραχωρηθεί δανεικός στους Φθιωτούς, που φαίνεται πως προσεχώς θα «γεμίσουν» το αποψιλωμένο ρόστερ τους και θα ταξιδέψουν σαφώς πιο πλήρεις στο Καρπενήσι στις 15 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη