Λαμία: Κρατάει Μπεχαράνο και Τομάς


Μπορεί οι Ντάνι Μπεχαράνο και Τζουάν Τομάς να έμοιαζαν παρελθόν για τη Λαμία, αλλά η διοίκηση της ομάδας εσχάτως προσπαθεί με βελτιωμένες προτάσεις να τους κρατήσει στη Φθιώτιδα και είναι κοντά σ' αυτό.

Ο 25χρονος Βολιβιανός αμυντικός μέσος, Ντάνι Μπεχαράνο και ο 34χρονος Ισπανός μέσος, Τζουάν Τομάς, αποτέλεσαν βασικά στοιχεία της Λαμίας στην επιτυχημένη της πορεία την περασμένη σεζόν.

Αμφότεροι έμοιαζαν ν' αποτελούν παρελθόν από τη Λαμία. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Φθιώτιδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, κάνει τα πάντα για να τους κρατήσει ικανοποιώντας την επιθυμία του Μάκη Χάβου.

Ο Ίβηρας είχε πετύχει το γκολ της πρόκρισης επί του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ πέτυχε και δύο γκολ σε επτά εμφανίσεις στη Super League. Ο Νοτιοαμερικανός αγωνίστηκε 11 φορές στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο Κύπελλο έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Οι προτάσεις προς αμφότερους έχουν βελτιωθεί κι όλα δείχνουν ότι θα παραμείνουν στους κυανόλευκους και την επόμενη σεζόν.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη