Κ19: ΠΑΣ Λαμία – Παναθηναϊκός 0-4


Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 της Super League η Κ19 της Λαμίας ηττήθηκε από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού με σκορ 0-4, το απόγευμα της Κυριακής 25/8 στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 5′ με τον Σούλτσε, ενώ στο 39′ διπλασίασαν τα γκολ τους με τον Ηλιάδη από το σημείο του πέναλτι. Στο 52′ έγινε το 0-3 με τον Καλομοίρη ενώ στο 71΄ διαμορφώθηκε το τελικό 0-4 με τον Βαγιανίδη

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ Λαμία (Απόστολος Παπανικολάου): Σόμογλου, Πατσιάνι, Δεληγιάννης, Μητσόπουλος, Στεφανής, Τρούμπουλος, Παππάς (46′ Καρακώστας), Καρβέλης, Βλαχομήτρος (83′ Πλιάτσικας), Μεσουρούνης (52′ Φουσέκης), Νικολόπουλος (86′ Πέλκας).

Παναθηναϊκός (Συλαϊδόπουλος): Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Ζαγαρίτης (76′ Κουτσιάς), Σαντικάι, Σπίνος, Ηλιάδης (55′ Τουρκοχωρίτης), Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Σιούλτσε (73′ Νιάρχος), Αθανασακόπουλος, Καλομοίρης (55΄ Σερπέσης).

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση:












www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη