Συνελήφθησαν (2) άτομα στη Λαμία για διακίνηση ναρκωτικών


Συνελήφθησαν (2) άτομα στη Λαμία για διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν (1.700) γραμμάρια κάνναβης, (60,9) γραμμάρια κοκαΐνης, ζυγαριές, χρηματικό ποσό κ.α.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, συνελήφθησαν σήμερα (14-08-2019) το πρωί στη Λαμία, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 29χρονος αλλοδαπός και μία 26χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον 29χρονο να κινείται πεζός σε περιοχή της Λαμίας και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν έξι (6) αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους (7,6) γραμμαρίων.

Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εντός της οποίας εντοπίστηκε και η 26χρονη, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  • αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κοκαΐνης (σε μορφή βράχου), μεικτού βάρους (53,3) γραμμαρίων,
  • (2) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (1.770) γραμμαρίων,
  • (4) ζυγαριές ακριβείας,
  • νάιλον συσκευασίες, κενές περιεχομένου, πρόσφορες για την συσκευασία ναρκωτικών ουσιών,
  • το χρηματικό ποσό των (5.330) ευρώ, καθώς και
  • φορητός ασύρματος πομποδέκτης.
Επίσης, κατασχέθηκαν και δύο κινητά τηλέφωνα του 29χρονου.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή Λαμίας.






www.astynomia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη