Συνελήφθησαν (4) άτομα σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Εύβοιας, για διάπραξη κλοπών


Συνελήφθησαν (4) άτομα σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Εύβοιας, για διάπραξη κλοπών

Κατασχέθηκαν (2) δίκυκλα μοτοποδήλατα και άλλα προϊόντα κλοπών

Συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια της χθεσινής (04-08-2019) ημέρας, σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας και της Εύβοιας, συνολικά τέσσερα (4) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, συνέλαβαν χθες το μεσημέρι μία 43χρονη ημεδαπή, διότι αφαίρεσε από ηλικιωμένη, σε παραλία της ανωτέρω περιοχής, το κινητό της τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι που περιείχε μία κάρτα ανάληψης μετρητών τραπέζης και ιδιόχειρο σημείωμα με τον κωδικό ( pin ) της κάρτας της. Η συλληφθείσα προέβη σε ανάληψη χρημάτων και στην αγορά ενδυμάτων. Στη κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ενδύματα, καθώς επίσης μέρος του αναληφθέντος χρηματικού ποσού, το κινητό τηλέφωνο και η κάρτα ανάληψης μετρητών, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το βράδυ στη Λαμία, έναν 32χρονο ημεδαπό, για κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου, στο οποίο επίσης προκάλεσε φθορές. Το ανωτέρω μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Στην τρίτη περίπτωση, αστυνομικοί της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας Ευβοίας, συνέλαβαν χθες τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Ιστιαίας, δύο ημεδαπούς, ηλικίας 18 & 16 ετών, για κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου, το οποίο ομοίως κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

www.astynomia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη