-->

Λάζαρ Ρόμανιτς: Τα 6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Σέρβο επιθετικό της Λαμίας


Το SDNA κάνει focus στον 20χρονο ποδοσφαιριστή που άνοιξε τον λογαριασμό των γκολ της φετινής κούρσας του πρωταθλήματος και σημείωσε το τέρμα των Φθιωτών στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο (χρονικά) γκολ της Super League 2019-20 και συγχρόνως το παρθενικό της Λαμίας, έφερε στην ούγια την υπογραφή του Λάζαρ Ρόμανιτς.

Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στον Σέρβο επιθετικό που διανύει την δεύτερη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λαμίας και εσχάτως συστήθηκε για τα καλά στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό.

1. Το ποσοστό του Ερυθρού Αστέρα
To καλοκαίρι του 2018 ο 20χρονος επιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λαμία προερχόμενος από τον Ερυθρό Αστέρα την φανέλα του οποίου φόρεσε κυρίως σε επίπεδο ακαδημιών.

Η ομάδα του Βελιγραδίου διατήρησε ποσοστό 30% επί μελλοντικής μεταπώλησης, ενώ στο παρελθόν τον είχε παραχωρήσει ως δανεικό σε Μπέογκραντ και Μπόρας Τσάσακ.



2. Τα test events στη Λαμία
Ο Ρόμανιτς εξασφάλισε μια θέση στο ρόστερ της Λαμίας, αφού προηγουμένως χρειάστηκε να περάσει με επιτυχία απ΄το…μικροσκόπιο του τότε τεχνικού της ομάδας, Μπάμπη Τεννέ.

Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Λαμία κανείς δεν τον ήξερε και κανείς δεν θεωρούσε σίγουρη την παραμονή του.

Η παρουσία του στις προπονήσεις και στα φιλικά παιχνίδια γέμισε το μάτι του κόουτς Τεννέ, ο οποίος εισηγήθηκε στην διοίκηση την απόκτησή του ως μια εναλλακτική λύση πίσω από τους Μπαράλες και Μπούντνικ στην επιθετική γραμμή.

Την περασμένη σεζόν έγραψε στο κοντέρ 12 συμμετοχές και 1 γκολ με τη Λαμία.

3. Το «δέσιμο» στην Φθιώτιδα
Στη Λαμία έχουν να λένε τα καλύτερα για την αγωνιστική πρόοδο που παρουσίασε επί των ημερών του στην Ελλάδα καθώς και την για την δουλειά του, με αποτέλεσμα να΄χουν ως στόχο την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2020.

4. Το «φλερτ» με την Κάπρι
Μπορεί ο νεαρός επιθετικός να έφυγε για πρώτη φορά εκτός Σερβίας για λογαριασμό της Λαμίας, ωστόσο νωρίτερα λίγο έλειψε να μετακομίσει στην Ιταλία. Οι επαφές με την Κάρπι για την μεταξύ τους συνεργασία αν και προχωρημένες εν τέλει δεν τελεσφόρησαν.

5. Η φωτογραφία με τη φανέλα του Ολυμπιακού!  
Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας προκάλεσε αίσθηση όταν ντύθηκε στα…«ερυθρόλευκα», μετά το δώρο που έλαβε από τον παίκτη του Ολυμπιακού, Γιάκος Βούκοβιτς τον Μάιο του 2019.

Ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» χάρισε μια φανέλα του στο νεαρό Σέρβο και αυτός φρόντισε να τον τιμήσει, βγάζοντας μια φωτογραφία με τη φανέλα του συμπατριώτη του. 

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν καλές σχέσεις καθώς αμφότεροι ξεκίνησαν από την ακαδημία του Ερυθρού Αστέρα. 


6. Θαυμαστής του Πρίγιοβιτς
Τον θαυμασμό του στο πρόσωπο του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εξέφρασε ο Ρόμανιτς τον περασμένο Δεκέμβριο στο post game της αναμέτρησης Λαμίας – ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος επιθετικός είχε διάλογο με τον συμπατριώτη του και τότε επιθετικό του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια του γηπέδου μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο νεαρός άσος της ομάδας της Φθιώτιδας πήρε ως μία φανέλα από τον διεθνή φορ τον οποίο και ευχαρίστησε χαρακτηρίζοντας τον ως «δάσκαλο του ποδοσφαίρου».


www.sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->