«Ματιές» σε Σαραράζ ρίχνει η Λαμία


Ο νεαρός Ιορδανός στο στόχαστρο των Φθιωτών

 Ο νεαρός Ιορδανός εξτρέμ, Σαραράζ ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει στη χώρα μας την Κυριακή το βράδυ, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, λόγω προβλήματος στη βίζα που είχε αναλάβει να εκδώσει ο ατζέντης του. Αν εν τέλει καταφέρει να έρθει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα, η Λαμία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για ενδεχόμενο δανεισμό.

Οι Φθιώτες θέλουν ενίσχυση στα εξτρέμ και σε περίπτωση που ο 22χρονος Ιορδανός έρθει στην Ελλάδα θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους. Μπορεί ακόμη η απόκτησή του από την Αλ Ράμθα να μην έχει ολοκληρωθεί, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο να παραμείνει στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Ο Ιορδανός αναμένεται να «κλείσει» στην Ένωση με μεταγραφή 500.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τους κιτρινόμαυρους θα είναι τριετούς διάρκειας. Οι «κυανόλευκοι» περιμένουν στη… γωνία και αν έρθει θα κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν ως δανεικό.

www.enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη