Κούγιας: «Ο Ντέλετιτς παραμυθιάστηκε, θα πάει δανεικός στην ΑΕΚ Λαμίας»


Επίθεση του Αλέξη Κούγια προς την ΑΕΚ και τον Μίλος Ντέλετιτς. 

Νέα επίθεση προς την ΑΕΚ από τον Αλέξη Κούγια. 

Με προσωπική του δήλωση το αφεντικό της ΑΕΛ αναφέρει πως οι «κιτρινόμαυροι» παραμύθιασαν τον Μίλος Ντέλετιτς και του έταξαν θέση βασικού, υποστηρίζει πως υπέγραψε συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα από τον περασμένο Οκτώβριο και τέλος τονίζει πως θα πάει δανεικός στην ΑΕΚ... Λαμίας! 

Παράλληλα, προτρέπει τους ανερχόμενους Έλληνες ποδοσφαιριστές να μην ακολουθήσουν το παράδειγμά του, ενώ στην αρχή της δήλωσης κάνει μια αναδρομή στα ποδοσφαιρικά χρόνια τού Ντέλετιτς και στο πως τον εντόπισαν στην Λάρισα. 

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια: 

Θέλω να αναφερθώ στην περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστού μας Ντέλετιτς, η οποία θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή για όλους τους φιλόδοξους Έλληνες και αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές. 

Ο Nτέλετιτς σήμερα είναι 26 ετών (τα κλείνει τον Οκτώβριο και μπαίνει στα 27) και μέχρι τα 23 του χρόνια είχε αλλάξει 8 ομάδες της Σερβίας, ομάδες μικρών κατηγοριών της Ιταλίας και μικρές ομάδες της Ρουμανίας, χωρίς ποτέ να γίνει βασικός σε καμία, εκτός μια μικρής ομάδας της Σερβίας ονόματι Σουρντούλιτσα. 

Εκεί τον ανακαλύψαμε ο Θωμάς Κυπαρίσσης και εγώ μετά από συμβουλή του παλιού παίκτη της ΑΕΛ και του ΠΑΟΚ Σπάσιτς. 

Είχε ωραίες ατομικές προσπάθειες, αλλά έβαζε ελάχιστα γκολ και αγνοούσε παντελώς τακτική. 

Τον φέραμε στην ΑΕΛ μήπως παίξει και την πρώτη χρονιά προς το τέλος έγινε βασικός, αφού οι προπονητές και ειδικά ο Σάκης Τσιώλης τον βελτίωσαν τακτικά. 

Τις επόμενες 2 σεζόν έγινε βασικός, πλην όμως το πρόβλημα ήταν ότι μόλις πατούσε στη μεγάλη περιοχή νόμιζε ότι ήταν ναρκοπέδιο και γι αυτό το λόγο σε 3 σεζόν και περίπου σε 90 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου πέτυχε 3 γκολ εναντίον της Λαμίας, 2 γκολ εναντίον του Απόλλωνα Αθηνών, 1 γκολ εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα και 1 γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό, κέρδισε 2 πέναλτι, 1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και 1 με τον Λεβαδειακό και δεν είχε σχεδόν καμία ασσίστ, αλλά για μας ήταν σημαντικός παίκτης, αφού η αποτελεσματικότητα μας στην επίθεση ήταν ελάχιστη στις 3 πρώτες σεζόν προσαρμογής στην Super League. 

Θέλαμε να τον κρατήσουμε και γι αυτό το λόγο στην πρόταση μας του διπλασιάσαμε τα χρήματα που λάμβανε, αλλά επί 12 συνεχείς μήνες μας κορόιδευε ότι κάθε εβδομάδα έρχεται ο μάνατζερ του και τελικώς ανακάλυψα ότι ο εχθρός της ΑΕΛ και δικός μου εχθρός Δημήτρης Μελισσανίδης μέσω του Γιάννη Παπαδόπουλου κι ενός διερμηνέα που μιλάει σέρβικα και κάνει τον μάνατζερ και ήταν τότε στο περιβάλλον της ομάδος λόγω των πολλών Σέρβων που έχουμε στο ρόστερ μας, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2018, ενώ γνώριζαν ότι δεν είχε τη δυνατότητα να είναι ούτε στην 18άδα ενός επισήμου αγώνα της ΑΕΚ. 

Τον έδιωξα πριν τελειώσει το συμβόλαιο του τον Φεβρουάριο του 2019, μόλις βεβαιώθηκα για την κοροϊδία που χωρίς σεβασμό μας επιφύλαξε, παρά τα όσα του προσφέραμε και κυρίως από ένα μικρό χωριό της Σερβίας να παίζει στη μεγάλη για το ελληνικό ποδόσφαιρο ομάδα της ΑΕΛ μας και προέβλεψα ότι θα πάει τελικώς δανεικός στην ΑΕΚ Λαμίας, όπου τα τελευταία χρόνια λόγω Γιάννη Παπαδόπουλου και των όσων προσέφερε για την άνοδο της Λαμίας στην Super League, πηγαίνουν με το ζόρι κατά την κρίση μου όλοι οι ποδοσφαιριστές που θέλει να βολέψει η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. 

Γνωρίζω προσωπικά, γιατί μίλησα μαζί του, ότι ο Ντέλετιτς αντιδρά και δεν θέλει να πάει στη Λαμία, αφού αυτό θα είναι κατάντημα και υποβιβασμός γι αυτόν, αλλά όπως προέβλεψα τον Φεβρουάριο ότι θα πάει δανεικός στη Λαμία, προβλέπω και τώρα ότι το περιβάλλον την ΑΕΚ, με επικεφαλής τον "χωρίς λαιμό" (έχει δυστυχώς εικόνα μπράβου) θα τον "πείσει" να αγωνιστεί στην ΑΕΚ Λαμίας, κάνοντας την ιστορία του παράδειγμα προς αποφυγή. 

Με εκτίμηση και σεβασμό, 

Αλέξης Κούγιας 

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

www.sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη