Δώνης: «Σοβαροί για τη νίκη στη Λαμία»


Ο χαφ του Παναθηναϊκού είναι ικανοποιημένος από την εικόνα των «πράσινων» στα φιλικά τους παιχνίδια 

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που έδωσε έμεινε ο Χρήστος Δώνης, που μίλησε στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΣΙΝΗ» και για την πρεμιέρα στη Λαμία. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 

Για το φιλικό με την Ξάνθη: «Ήταν σημαντικό όχι μόνο ότι κερδίσαμε αλλά ότι είχαμε μια καλή αγωνιστική εικόνα στο φιλικό με την Ξάνθη. Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού με κλειστές άμυνες θα είναι κάτι που θα αντιμετωπίζουμε και στο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως είναι θετικό το πρώτο δείγμα και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στα επίσημα παιχνίδια». 

Για την πρεμιέρα κόντρα στη Λαμία: «Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν κινδύνους. Παίζουμε σε ένα περίεργο γήπεδο, όπου πάντα δυσκολευόμαστε. Πρέπει να πάμε προετοιμασμένοι και σοβαροί για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την ευχή του για τη νέα σεζόν: «Να έχουμε υγεία όλα τα παιδιά και να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας για να πετύχουμε τους στόχους μας». 

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη