Λαμία: Η προσπάθεια πολλών για κάτι καλύτερο καταστρέφεται...


Σκορπισμένα τα καπάκια απτά μπουκάλια στην πλατεία Πάρκου από τους Ρομά.

Η προσπάθεια πολλών για κάτι καλύτερο καταστρέφεται από αυτούς που εδώ και εκατοντάδες χρόνια δεν έχουν βελτιωθεί καθόλου.

Η εικόνα αυτή είναι απ΄ το βραδάκι της Κυριακής, μετά από τα παγκάκια και κάθε μαγαζί της περιοχής την πλήρωσαν τα καπάκια που συγκεντρώνονται για τους συνανθρώπους μας που έχουν κινητικές ανάγκες και χρειάζονται αμαξίδιο.

Και αν βιαστεί κάποιος να πει ότι "είναι μικρά παιδιά"

1ον τα άλλα μικρά παιδιά δεν κάνουν τέτοιες ζημιές, μόνο τα Ρομά.

2ον υπάρχουν οι μεγάλοι Ρομά που θα έπρεπε να προσέχουν τους ανήλικους, αλλά οι ενήλικοι Ρομά έχουν άλλες ασχολίες (ο νοών νοείτω)

Όπως πριν λίγες μέρες που μια Ρομά μητέρα κάποιων παιδιών προχωρούσε αλλά πολύ πίσω ήταν το ανήλικο μικρό παιδί της που κρατούσε μια συριγκα, όταν του φώναξαν το έριξε κάτω και η μητέρα του δεν αντιλήφθηκε τίποτα

Η προσπάθεια της αστυνομίας είναι σημαντική αλλά χρειάζονται επιπλέον σωματικοί έλεγχοι, πιο αισθητή παρουσία και γρήγορη επέμβαση σε όλους τους παραβατικότητα .

Και επιτέλους η νομοθεσία να μην είναι τόσο ελαστική προς αυτούς.

Ο χρήστης που μαχαίρωσε μια γυναίκα χρήστη γιατί απ' την αμέσως επόμενη μέρα κυκλοφορεί λες και δεν συνέβη τίποτα;;

Γιώργος Κπς





Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη