Παπαϊωάννου: «Σε κάποιος έχει καθίσει στο στομάχι η Λαμία, θα τους δώσουμε σόδα»


Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου επανέλαβε την πρόθεσή πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Λαμίας τονίζοντας πάντως πως θα μείνει εγγυητής μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου από την Φθιώτιδα αναφέρθηκε στο «Lamia Now». στον μεταγραφικό σχεδιασμό και το τηλεοπτικό συμβόλαιο, στο φινάλε της συνεργασίας με τον Μάκη Χάβο αλλά και το τι θα συμβεί με τα συμβόλαια των παικτών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου:

Για τον Χάβο: «Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω αυτό που ξέρω είναι ότι συνεννοήθηκαν χθες το βράδυ ή σε παραίτηση ή σε απόλυση, δεν το γνωρίζω αυτό, αλλά συνεννοήθηκαν ότι διακόπτεται οι εργασία. Πάντως το διαζύγιο ήταν κοινή συναίνεση. Απλά δεν ξέρω αν το χαρτί θα είναι οικειοθελής αποχώρηση, το νομικό πάντα εννοώ, ή απόλυση. Αυτό δεν το γνωρίζω γιατί δεν συμφωνήσανε στο ότι η ομάδα θα πορευθεί με μειωμένο μπάτζετ». 

Όσο για το αν το διαδικαστικό με τον Μάκη Χάβο μπορεί να ‘μπλοκάρει’ την έλευση του νέου προπονητή, είπε πως: «Όχι, από όσο γνωρίζω νομικά θα πάρει το χαρτί της απόλυσης του αύριο, ωστόσο από ότι ξέρω περιμένουμε τον κ. Χάβο να υπογράψει απόψε την απόλυση του γιατί με φώναξαν τα παιδιά να κατέβω λίγο στα αποδυτήρια, η διοίκηση και τον περιμένανε να υπογράψει αλλά μάλλον δεν έχει υπογράψει ακόμη». 

Όσο για το αν η ομάδα έχει συμφωνήσει με νέο προπονητή τόνισε: «Η ενημέρωση που είχα σήμερα είναι πως ναι συμφώνησε με νέο προπονητή και από αύριο μόλις γίνει η πρόσληψη του θα αναλάβει κανονικά τα καθήκοντά του». 

Όσο για το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας είπε: «Με φώναξαν κάποια στιγμή στα αποδυτήρια τα παιδιά της διοίκησης και μου είπαν αν μπορώ να πάω να μιλήσω στους παίκτες. Κατέβηκα όντως. Πήγα και είδα τα παιδιά, τους είπα να μην ανησυχούν όσον αφορά τα συμβόλαια τους. Άλλωστε έχω δηλώσει και επίσημα ότι για το επόμενο διάστημα θα είμαι εγγυητής της ομαλής λειτουργίας της ομάδας. 

Οι παίκτες, άλλωστε, είναι με τις οικογένειες τους εδώ και θα πρέπει να αισθάνονται ηρεμία. Για αυτό θα παρακαλέσω και τον όλο κόσμο, όποιος αγαπάει την Λαμία και την ομάδα να προσπαθήσουν όλο αυτό τον καιρό να έχει ηρεμία η ομάδα. Χρειάζεται ηρεμία η ομάδα για να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς με το νέο προπονητή. 

Θα είναι ότι καλύτερο. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα αυτή την στιγμή είναι ηρεμία. Γιατί υπάρχει και ένα μειωμένο μπάτζετ, υπάρχει και μια ψυχολογία που πολλές φορές δημιουργείται απρόσκοπτα αλλά πρέπει να την στηρίξουμε την ομάδα». 

Για τις μεταγραφές και αν θα ενισχυθεί η ομάδα, είπε: «Είναι ένα θέμα που μας απασχολεί. Θέλουμε να δούμε και τι κατάληξη θα έχει το τηλεοπτικό αλλά η ομάδα χρειάζεται δύο προσθήκες σίγουρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει όταν η ομάδα όταν έχει ένα σφιχτό μπάτζετ μπορούμε να κινηθούμε σε αλόγιστα συμβόλαια. Για αυτό, κοιτάμε να βρούμε δύο προσθήκες με τα δεδομένα που υπάρχουν που χρειάζεται η ομάδα. 

Πολλοί κάνουν ότι αγαπάνε την Λαμία, δεν ξέρω πόσο την αγαπάνε. Καλό θα είναι αυτοί που δεν την αγαπάνε γιατί αυτό καταλαβαίνω από κάποια σχόλια ας μην ασχολούνται. Ας ασχολούνται με τίποτα άλλο. Όπως σήμερα ένα δημοσίευμα έβγαλε ένα δημοσίευμα. Άλλες μέρες βρίζει την ομάδα, άλλες μέρες βρίζει εμένα, άλλες μέρες βρίζει τον προπονητή άλλες μέρες τους ποδοσφαιριστές. 

Σήμερα βρίζει τελείως διαφορετικά. Σε κάποιους έχει καθίσει στο στομάχι αυτή η Λαμία. Τι να κάνουμε θα τους δώσουμε καμία σόδα να το χωνέψουν». 

Καταλήγοντας, τόνισε: «Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, γιατί μίλησα με τον πρόεδρο πριν λίγο, βρίσκονται σε επαφή με κάποιον ποδοσφαιριστή για να γίνουν αυτές οι δύο μαγικές προσθήκες. Όποιος αγαπάει την ομάδα και είναι τόσο πολύ Λαμιάρα πρέπει να την αφήσει να ηρεμήσει. Αφού την αγαπάνε. 

Και το δηλώνω για μια ακόμη φορά. Εγώ μέχρι το τέλος του έτους θα είμαι δίπλα στην ομάδα, θα στηρίζω αυτά τα παιδιά. Ακόμη, ακόμη και μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχω δώσει διορία μέχρι το τέλος του έτους για τις μετοχές, αυτό δεν σημαίνει ότι δύο τρεις μήνες μετά μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα θα παρατήσουμε την ομάδα».

www.sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.