Περιμένει προτάσεις για την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων η Σούπερ Λίγκα! - Στη λίστα και ο ΠΑΣ Λαμία


Δέκα ημέρες πριν την σέντρα στο νέο πρωτάθλημα, η Σούπερ Λίγκα ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης πως περιμένει προτάσεις για την τηλεοπτική παραγωγή των εντός έδρας αγώνων πέντε ομάδων. 

Προτάσεις για την τηλεοπτική παραγωγή των εντός έδρας ματς των Άρη, Ατρόμητου, Λαμίας, Ξάνθης και Παναιτωλικού για τον πρώτο γύρο του νέου πρωταθλήματος, ζητάει μέσω ανακοίνωσης η Σούπερ Λίγκα. 

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας: 

«Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου ανδρών ανώτατης κατηγορίας (A’ Εθνική – Super League 1) με την επωνυμία «Super League 1 Ελλάδα Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης» (εφεξής η «αναθέτουσα αρχή» ή η «Super League»), η οποία αποτελεί νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, μη υπαγόμενο στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, επιθυμεί να αναθέσει σε τρίτο πρόσωπο το έργο της τηλεοπτικής παραγωγής των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου ανδρών των ΠΑΕ Άρης, Ατρόμητος Αθηνών, Λαμία, Ξάνθη και Παναιτωλικός για τον α΄ γύρο του Πρωταθλήματος Super League 1 2019/20».

www.sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη